Det kan være svært at finde rundt på brugtbilsmarkedet, for hvad skal man købe for at finde en god solid bil, som passer til ens behov, og som ligger inden for budgettet. Bilrådgiver Christian Levesen fra Levesen Bilrådgivning kommer her med tre gode bud på en familiebil til maksimalt 125.000 kroner

De seneste år er antallet af mikrobiler eksploderet herhjemme, og det er forståeligt, at man som bilkøber let lader sig friste, når priserne er i bund. Det ændrer dog ikke ved, at mikrobilerne i høj grad har sine begrænsninger, og især for den klassiske kernefamilie med mor, far og to børn er en mikrobil ikke særlig anvendelig som bil nummer et. Hvad gør man så, hvis familien har behov for en ny bil, men budgettet ikke rækker til en ny familiebil, ja så kigger man mod brugtbilsmarkedet.

Her hører man dog ofte, at mange har sine betænkeligheder, for hvad er det lige, man køber, og er der ikke noget med, at man let bliver snydt? Den risiko er der selvfølgelig altid, men det drejer sig om at gøre sin research ordentligt, og så kan man altså få rigtig meget bil for pengene på brugtbilsmarkedet.

Vi kan opstille følgende eksempel:

Vi har en familie bestående af to voksne og to børn. De kører årligt 20.000-25.000 kilometer, og dagligt er transporten til og fra arbejde 60-70 kilometer. De kører eksempelvis på ferie en gang om året, og ellers kører de ofte til og fra deres sommerhus. De skal købe ny bil, men budgettet er kun på 125.000 kroner. Altså får de svært ved at finde en ny bil, som tilfredsstiller deres behov, så de må ud på brugtbilsmarkedet og finde en bil, som de minimum kan køre i de næste fem til syv år.

Hvor skal de starte, og hvor skal de slutte med at lede? For de vil selvfølgelig gerne have den bedste bil til netop deres behov, og er det eksempelvis en brugt Audi A6 med mange kilometer bag sig, eller er det en nyere Hyundai I30? Vi har spurgt uafhængige bilrådgiver Christian Levesen fra Levesen bilråd om hjælp, og han har via biltorvet.dk fundet frem til tre rigtig gode bud på en ny brugt bil.

Audi A4 Avant 2,0 TDI

Her kombinerer vi fornuft med høj kvalitet – en bil som i den grad leverer kørekomfort og vejbeliggenhed i særklasse. Samlekvaliteten og materialevalget er i topklasse, og som altid er det vigtigt, at der er en fuld servicebog på bilen, som med alle andre biler. Audi lyder i manges øre dyrt, når det kommer til service og reservedele, men bilen og ganske rimelig i service omkostninger.

http://www.biltorvet.dk/Bil/Forhandler/Audi/A4/Avant-2-0-TDI-140HK-Stc-6g/547893

Se flere Audi på Biltorvet her.

Ford C-Max 1,6 TDI

En rigtig god børnefamilie bil. Ford C-Max er en MPV, hvor man sidder lidt højere, og dermed har man et rigtigt godt udsyn. Bilen er meget praktisk at anvende, det er eksempelvis nemmere at spænde en barnestol fast, da arbejdshøjden er bedre end i mere almindelige bilerl. Bilen har tre regulære bagsæder, som oven i købet kan tages ud af bilen enkeltvis. Bieln kører rigtig godt, den er én af klassens mest rummelige, og her er der virkelig tale om value for money.

http://www.biltorvet.dk/Bil/Forhandler/Ford/C-Max/1-6-TDCi-DPF-Trend-Collection-109HK/743154

Se flere Ford på Biltorvet her

Kia Ceed 1,6 CRDI

Her har vi både livrem og seler på. Bilen har fabriksgaranti til og med januar 2018 – eller til den har kørt 150.000 kilometer. Bilen er populær blandt førstegangskøbere grundet det lange garantiforløb. Det giver førstegangskøbere en mere blid landing i forhold til, hvad det koster at holde bil, i forhold til almindelig service og vedligeholdelses omkostninger.  

http://www.biltorvet.dk/Bil/Forhandler/Kia/Ceed/1-6-CRDi-115-Active-SW/B910501417

Se flere Kia på Biltorvet her