Årets danske rally-mesterskab blev afgjort lørdag den 11. oktober i Slagelse. Her blev det til en tredobbelt triumf for Suzuki Motorsport, som over seks DM-runder deltog med tre Suzuki Swift’er i tre forskellige klasser.
I gruppe N kunne Kenneth Madsen allerede efter fire runder erklære sig som dansk mester, mens Martin Johansen måtte kæmpe til stregen i gruppe A for at komme øverst på podiet. For Henrik Jensen i Challenge-klassen var det nok at fuldføre finalen for at kunne kalde sig danmarksmester.

I gruppe N for standardbiler med tohjulstræk kørte Kenneth Madsen og Carina Møller i en Suzuki Swift 1,6 Sport. Allerede fra starten af sæsonen gjorde parret sig stærkt gældende og øgede efter hver runde føringen.
Men i finalen var de tæt på at udgå efter at have påkørt et rådyr med 170 km/t. Uheldet kunne dog ikke spolere parrets sejrskurs. De førte komfortabelt og sluttede DM med i alt 100 point, hvilket var 70 point mere end Henrik Larsen i Renault Clio.

Martin Johansen kan for tredje gang notere sig som dansk rallymester i gruppe A for tunede biler, der lige som gruppe N afvikles som Dansk Idrætsforbunds officielle danmarksmesterskab.

Med et forspring på kun 42,5 sekunder over cirka 1.000 kilometers hastighedsprøver kom den 30-årige koldingenser først over stregen i sin forhjulstrukne Suzuki Swift Super 1600. Sammen med andenkører Finn Thomsen måtte han gennem hele opgøret kæmpe om førstepladsen med Ib Kragh i Renault Clio Super 1600. Efter de 6 DM afdelinger endte de begge med 82 point. ”Det er det tætteste DM-opgør, jeg endnu har oplevet,” sagde en glad Martin Johansen efter sejren.


Det blev til endnu et tæt opgør i Challenge-klassen, der afvikles som det officielle mesterskab under Dansk Automobilsports Union.
Med et mulehårs forskel i den samlede stilling kunne Henrik Jensen og Leif Heick hænge guldmedaljen om halsen som vindere af klassen i deres Suzuki Swift 1600 Challenge.

De to kørere kan efter sejren se tilbage på en sæson, hvor de i hvert eneste løb har været de hurtigste i klassen. Dog ikke i finalen, hvor de blev ramt af et teknisk uheld og måtte udgå. Mesterskabet afhang nu af, i hvilken rækkefølge konkurrenterne kom i mål, men det flaskede sig for Suzuki-kørerne, der vandt med ét point over Torben Sørensen og Henrik Petersen.