Tredobbelt debut for Honda i Genève

Det internationale motor show i Genève er stedet hvor der er verdenspremiere på den længe ventet og helt nye europæiske Honda Accord. Derudover vil man kunne opleve den miljørigtige Honda FCX Clarity som ikke udleder CO2 men i stedet hydrogen samt Honda’s konceptudgave af Honda sport hybridbil CR-Z.

Den nye Accord vil uden tvivl tiltrække stor opmærksomhed, hvor 10 af de nye modeller af både sedan og tourer vil blive fremvist. Den nye model har fået et på samme tid sporty og elegant look. Ligeledes vil man kunne opleve bilens helt nye videreudviklet 2.0 og 2.4 liters benzinmotorer samt den helt nye 2.2 liters i-DTEC dieselmotor. Den nye Accord har en motor som fuldt ud lever op til Euro 5 standarderne på CO2 udslip.

Der vil på standen være stor fokus på miljøområdet og dertil vil blive fremvist Honda’s brændselscellebil FCX Clarity som ikke forurener men kun udleder vanddamp. Bilen som er en milepæl indenfor udviklingen af brændselscelleteknologien vil kunne leases i USA fra sommer og i Japan fra efteråret.

Konceptudgaven af den kommende Sports CR-Z hybridbil er dynamisk og er fremstillet udfra en økologisk bevidsthed, en bil som garanterer stor køreglæde og samtidig minimerer miljømæssige skader.

Besøgende på standens ”sports område” vil kunne se Honda’s 2008 Formel 1 bil – Civic Type R R3 som er specialbygget efter den nye FIA GROUP R3 rally bestemmelser. Den længe ventet R3 er nu færdig efter et år med intense og succesfulde tests.

Honda’s pressemøde på Genéve Motor Show er tirsdag den 4. marts 2008 kl. 8.30, hvor den nye Accord vil blive fremvist.