Honda

Tredobbelt debut for Honda

| -

Tredobbelt debut for Honda i Genève

Det internationale motor show i Genève er stedet hvor der er verdenspremiere på den længe ventet og helt nye europæiske Honda Accord. Derudover vil man kunne opleve den miljørigtige Honda FCX Clarity som ikke udleder CO2 men i stedet hydrogen samt Honda’s konceptudgave af Honda sport hybridbil CR-Z.

Den nye Accord vil uden tvivl tiltrække stor opmærksomhed, hvor 10 af de nye modeller af både sedan og tourer vil blive fremvist. Den nye model har fået et på samme tid sporty og elegant look. Ligeledes vil man kunne opleve bilens helt nye videreudviklet 2.0 og 2.4 liters benzinmotorer samt den helt nye 2.2 liters i-DTEC dieselmotor. Den nye Accord har en motor som fuldt ud lever op til Euro 5 standarderne på CO2 udslip.

Der vil på standen være stor fokus på miljøområdet og dertil vil blive fremvist Honda’s brændselscellebil FCX Clarity som ikke forurener men kun udleder vanddamp. Bilen som er en milepæl indenfor udviklingen af brændselscelleteknologien vil kunne leases i USA fra sommer og i Japan fra efteråret.

Konceptudgaven af den kommende Sports CR-Z hybridbil er dynamisk og er fremstillet udfra en økologisk bevidsthed, en bil som garanterer stor køreglæde og samtidig minimerer miljømæssige skader.

Besøgende på standens ”sports område” vil kunne se Honda’s 2008 Formel 1 bil – Civic Type R R3 som er specialbygget efter den nye FIA GROUP R3 rally bestemmelser. Den længe ventet R3 er nu færdig efter et år med intense og succesfulde tests.

Honda’s pressemøde på Genéve Motor Show er tirsdag den 4. marts 2008 kl. 8.30, hvor den nye Accord vil blive fremvist.

Honda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,2 i-DTEC Elegance Tourer
NYHED
64.900 kr.
Honda Accord
2,2 i-DTEC Elegance Tourer
Bagsværd
184.000
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Civic 1,0 VTEC Turbo Comfort
NYHED
169.900 kr.
Honda Civic
1,0 VTEC Turbo Comfort
Køge
73.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Civic 1,6 i-DTEC Comfort Tourer
NYHED
118.999 kr.
Honda Civic
1,6 i-DTEC Comfort Tourer
Roskilde
96.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev