VINDEREN ER FUNDET

Hvis du kan finde nissehuen, vi har gemt på en af bilannoncerne på biltorvet.dk, kan du vinde flotte præmier.

Du skal blot finde den grønne nissehue på en bil, der er til salg på biltorvet.dk. Du kan se nissehuen på billede to, øverst i denne artikel.

Der er 45.000 biler og omkring ti gange så mange billeder, du kan bladre i, men fortvivl ikke. Du får naturligvis nogle ledetråde, så det bliver en del nemmere at finde det billede, hvor nissehuen er gemt.

Husk, at vi ikke nødvendigvis har gemt billedet på det første billede i annoncen. Derfor kan nissehuen være puttet væk på fx billede to, fire eller seks.

Du kan se, hvordan nissehuen ser ud på billede nummer to øverst i denne artikel.

Her er ledetrådene:

· Dit juletræ har en stjerne. Det har denne bil også.

· Fra kabinen er der også frit udsyn til stjernerne. Den har nemlig ikke et fast tag.

· Det er en julenisserød bil.

· Og så har den automatgear.

· Forhandleren, som sælger bilen, er Starmark.

Tip: I den nye betaversion af biltorvet.dk, kan man bruge søgefunktionen til at indskrænke feltet af biler, man skal lede i.

I søgefeltet kan man under fx Søgekriterier og Udvendigt vælge Rød under FARVE og Cabriolet under KAROSSERI. I feltet Indvendig kan man vælge Automatisk under GEARTYPE. Så er man da i gang.

Betaversionen af biltorvet.dk finder du ved at klikke her.

Når du har fundet bilen med nissehuen, skal du sende en mail ind til os med svaret. Enten i form af et link til annoncen eller blot ved at skrive til os, hvilken bil det er.

Mailadressen er mjo@biltorvet.dk
Skriv ”Nissehue” i emnefeltet.

Konkurrencen er åben hele søndagen fra klokken 9.00 og lukker mandag klokken 12.00, hvorefter vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser.

God julejagt!

 

 

Det kan du vinde:

Anden søndag i advent, 4. december 2016:

ParkOne til 399 kroner sponseret af Starmark i Ishøj.

På billede nummer tre øverst i denne artikel kan du se p-skiven.

Park One fungerer ved, at skiven automatisk indstiller parkeringstidspunktet, kort tid efter at bilen er parkeret. Den automatiske aktivering gør, at du aldrig skal tænke på at huske at stille p-skiven. ParkOne-elektronikken registrerer bilens bevægelser og sætter automatisk din P-skive til det korrekte parkeringstidspunkt og stopper først parkeringstilstanden, når bilen flyttes. Skiven skifter automatisk mellem sommer og vintertid.