Vi har tidligere skrevet om, at Volkswagen tabte lidt terræn i forhold til salget på biltorvet.dk, hvilket du kan læse mere om her. Den tyske gigant har dog gjort et flot comeback, og hvis man kigger isoleret på salget i april måned på biltorvet.dk, så er det endnu en gang en Volkswagen model, som er kørt ind på førstepladsen.

En gammel kending

Ikke overraskende er det den altid populære VW Golf, som er tilbage på førstepladsen over de mest solgte biler på landets største markedsplads for salg af nyere brugte biler, biltorvet.dk.  En plads som VW Golf nærmest har haft patent på, og som den også indtog i april måned i både 2015 og 2016. Den tyske favorit mistede dog en del terræn i kølvandet på diesel skandalen, og i årets to første måneder var det kun den fjerde mest solgte model på biltorvet.dk. Golfen har dog tilsyneladende taget revanche og har støt den tidligere nummer et Ford Fiesta væk fra tronen.

Med i slipstrømmen

Det er dog ikke kun VW Golf, som igen er blevet mere populær på biltorvet.dk, for det samme er den lidt større VW Passat. En model som også traditionelt har klaret sig godt på brugtbilsmarkedet, men som led samme skæbne som Golfen i året første måneder, hvor den pludselig kun var den sjette mest solgte model på biltorvet.dk. Den er dog præcis som lillebroren VW Golf på vej tilbage. Den er således den tredje mest solgte model i april måned, hvor det kun er Ford Mondeo, som har formået at kile sig ind imellem de to populære tyskere. Statistikken for salget i april måned på biltorvet.dk er i det hele taget rigtig god læsning for både Volkswagen og Ford, da det er modeller fra disse to producenter, som indtager de første seks pladser, og vi skal helt ned på syvendepladsen, før vi finder Skoda Octavia.