Volkswagen Touran on tour

| -

Volkswagen Touran on tour

Tre specielt udstyrede udgaver af Touran kan i de kommende måneder opleves hos danske Volkswagen-forhandlere. I den anledning har Volkswagen udskrevet en konkurrence, hvor de besøgende kan vinde en skiferie.

Enestående alsidig
En Touran kan udstyres og indrettes til et utal af transport- og kørselsbehov. Der bliver lejlighed til at lade sig inspirere og prøvekøre bilen, når tre særligt udstyrede Touran turnerer hos danske Volkswagen-forhandlere. Det originale Volkswagen-udstyr er eftermonteret for at spare de hårde danske afgifter på fabriksmonteret udstyr.

Touran Sport
I udstillingslokalet præsenteres en sportsligt stylet Touran MPV med syv sæder, som også fungerer som børneparkering. Der er nemlig monteret et DVD-anlæg i loftet i passagerkabinen, hvor børnene kan se film.

Touran Family
Som navnet antyder er denne Touran en rigtig familiebil og perfekt indrettet til en skiferie. Et Blaupunkt navigationsanlæg viser vejen. Oppakningen er godt fastspændt bag sikkerhedsgitter og under bagagenet, og skiene ligger i Thule skiboksen, der er monteret på tagbøjlerne.

ran Van
Touran fås også som varevogn med et regulært varerum og stor lasteevne. Her er Touran Van udstyret som rullende værksted med træbund i varerummet, reoler og udtrækssystem. Takket være den lave 30 procents afgift på gulpladebiler kan Touran Van med fordel udstyres med eftermonteret ekstraudstyr. Den udstillede bil har Hockenheim alufælge i størrelsen 6,5x16”. Touran Van, som også kan prøvekøres, er udstyret med den gennemprøvede 1,9 liters TDI-motor med 101 hk.

Vind en skiferieHos Volkswagen-forhandlerne bliver der desuden udstillet en mængde accessoires til både børn og voksne. Desuden er der mulighed for at se på alufælge og lytte til det mest moderne Blaupunkt autoradio- og cd-udstyr. Playstation 2 er stillet frem, så børnene kan være beskæftiget, mens de voksne ser på biler og udstyr.

Når gæsterne til Touran on tour-arrangementet har skrevet deres gæt på konkurrencekuponen, deltager de i en konkurrence om en uges skiferie for to børn og to voksne til Zell am See-området i Østrig. Turen til hotel Römerhof i de østrigske alper, hvor vinderfamilien indkvarteres i dobbeltværelse, foregår som kør-selv-ferie – og bilen er den udstillede Touran Family, som stilles frit til rådighed inkl. brændstof. Det eneste familien selv skal sørge for er skileje, liftkort, forplejning og lommepenge.

Volkswagen Touran on Tour-plan
Har man lyst til at opleve Touran on tour og måske vinde en skiferie, er der flere oplysninger på www.volkswagen.dk, hvor man også kan tilmelde sig beskedservice. På den måde får man en sms- eller e-mail-reminder nogle dage inden, de tre Touran kommer til en by i nærheden.

Uge Volkswagen-forhandler
44-03 Åbenrå Christen Agerley
48-03 Hørsholm Autohuset Hørsholm A/S
49-03 Helsinge Reich Automobiler
51-03 København NV Bent Bekker Automobiler A/S
2-04 Hobro Auto-Centralen Hobro A/S
3-04 Glostrup Autohuset Glostrup A/S
4-04 Skive Bolding Biler A/S
5-04 Ålestrup Egon Hansen & Søn A/S
8-04 Vordingborg Autohuset Vordingborg A/S
9-04 Frederikssund Jannik Hansen Automobiler
10-04 Kalundborg Kalundborg Motor Co. A/S
11-04 Tønder A/S Karl Knudsen
12-04 Grindsted Ernst Schröter A/S
13-04 Hjørring Brødrene Møll A/S

VW Touran på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 1,6 Trendline 115HK 6g
NYHED
28.500 kr.
VW Touran
1,6 Trendline 115HK 6g
Tørring
208.000
2005/2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 1,6 Trendline 115HK 6g
NYHED
Ring for pris
VW Touran
1,6 Trendline 115HK 6g
Tørring
208.000
2005/2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 1,6 TDi 105 Comfortline DSG BMT 7p
NYHED
159.900 kr.
VW Touran
1,6 TDi 105 Comfortline DSG BMT 7p
Fredericia
162.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev