46.747 biler

Læs mere om Fisker her

Fisker Ocean
Anmeldelse

Selv med version 2.0 er Fisker Ocean ikke sødygtig

Vi har kørt Fisker Ocean med nyeste opdatering, der skulle udrydde de værste fiskeben i suppen. Men der er desværre stadig kludder i mekanik og software, og som om det ikke er nok, er selveste firmaet tæt på kuldsejlet. Så kan man støde på grunde nok til at købe en Fisker, eller er mærket helt grundstødt?

Læs nu
Fisker
Nyhed

Fisker fylder 60 – nye bilmodeller på vej

En billig bybil, en lækker sportsvogn og en praktisk pickup er på vej i porteføljen hos dansk-californiske Fisker. Direktør og stifter Henrik Fisker fylder 60 i dag, men han står ikke stille.

Læs nu

Fisker biler til salg på Biltorvet

 

Find din drømmebil fra Fisker på Biltorvet. Biltorvet har et bredt udvalg af både nye og brugte Fisker biler til salg. Du kan nemt finde den model, der passer til dine behov og budget på vores platform.

 

Fisker biler er kendt for deres sofistikerede design og høje ydeevne. Med en Fisker bil kan du opleve en komfortabel kørsel og imponerende hastigheder på vejen. På Biltorvet kan du finde Fisker biler til en konkurrencedygtig pris.

 

Køb din Fisker bil gennem Biltorvet og oplev en problemfri købsoplevelse. Besøg Biltorvet i dag og find din drømmebil fra Fisker.

Indlæser..