BILTORVET 35.443 annoncer
Yamaha Tracer700 2020

Yamaha Tracer700

Kontantpris 105.990 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Yamaha Tracer 700 - En ny generation ser dagens lys!

 Med en aggressiv ny front og en hel del mere attitude er den nye Tracer 700 udstyret til at få adrenalinen til at pumpe, når du kører. Efter arbejde eller i weekenden er denne dynamiske Sport Tourer klar til at begejstre dig med sine enestående præstationer og sin adræthed.
CP2-motoren med crossplane-teknologi skaber en bølge af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte chassis og den justerbare affjedring er bygget til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving.
Næste generations aerodynamisk bodywork med dobbelte LED-forlygter og aggressive skråtstillede positionslygter forstærker motorcyklens moderne design og kraftfulde udseende – og med sin langdistance-ergonomi, det bredere styr og den justerbare skærm er denne alsidige nye mellemvægter altid klar til din næste tur. Den nye Tracer 700: Det er din tur.
Detaljer:  Ny halvkåbe med aggressiv ny front Dobbelte LED projektorforlygter og positionslygter Mere responsiv momentstærk CP2-motor Den letteste i sin klasse Opgraderet justerbar for- og baghjulsaffjedring Aerodynamisk vindskærm med enkelthåndsjustering Fremragende kørestilling med komfortabel ergonomi Kurvet dobbeltsæde giver kører- og passagerkomfort Lang rækkevidde Negativt LCD-display All-road fås også til A2 kørekort
5 års garanti
Teknisk Data:  - 0 - 100 km/t på 3,9 sek.
- Tophastighed 203 km/t
- Maks. effekt: 75 hk / 55 kW ved 9.000 o/min
- Maks. drejningsmoment: 68 Nm ved 6500 o/min
- Sædehøjde: 835 mm
- Tankkapacitet: 17 liter
- Fuldtanket vægt: 196 kg
- ABS Bremser
- Dæk: For: 120/70ZR17 , Bag: 180/55ZR17
Den nye Tracer 700 er blevet radikalt nydesignet, ombygget og forfinet for at give dig forbedrede præstationer, øget komfort og mere dynamisk stil i næsten alle køresituationer.
Kan opleves allerede nu her hos Bike-Shoppen
- Husk, Vi hjælper gerne med forsikring og finansiering Leverings omkostninger: 0,-

Type

2020

Motor & Teknik

2
6
75 HK
689 ccm

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev