BILTORVET 38.948 annoncer
Yamaha MT-03 2019

Yamaha MT-03

Kontantpris 57.990 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Tiltrækningen fra Dark Side of Japan bliver større hver dag. Flere kørere vender ryggen til konventionelle modeller og bliver en del af en af de mest spændende nye bevægelser inden for motorcykelkørsel.
Yamahas dynamiske MT-03 repræsenterer den nye stil inden for design af motorcykler. En sporty og alsidig karakteristik kombineres med en oprejst kørestilling og kompakte dimensioner, hvilket gør denne "naked" letvægtsmotorcykel til et ideelt valg for nye, tilbagevende og opgraderende kørere.
Model til A2-kørekort med dynamisk MT-DNAYZF-R3-baseret, væskekølet motor med dobbeltcylinder Kompakt og let stel, der er baseret på YZF-R3Lang svingarm og Monocross-affjedring. Dynamisk design med fremskudt tyngdepunkt"Naked" design med karakteristisk MT-styling. 10-egede aluminiumsfælge med 140-sektions bagdæk Moderat 780 mm sædehøjde for god jordforbindelse Multifunktionsdisplay med analog omdrejningstæller ABS-udstyret 298 mm forskivebremse foran og 220 mm bagskivebremse Diodepositionslys og diodebaglygteKompakt og slank bagende Vi er stolte af at præsentere Yamaha's nye MT-03. Naked udgave af YZF-R3. Model udviklet til A2 kørekort, har fra start en god pakke - ABS, Indbygget gearindikator, Multifunktionsdisplay osv. 5 års garanti medfølger. 
- Prisen er inklusiv nummerplade  
Se ekstra udstyr til denne model i vores webshop her  
Flere forsikringsselskaber har retmæssigt kategoriseret denne som Street bike, hvilket betyder en årlig kasko for en 20 årig på ca kr. 4.416,-

Husk, Vi hjælper gerne med forsikring og finansiering. Leverings omkostninger: 0,-

Type

2019

Motor & Teknik

2
6
42 HK
320 ccm

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev