53.556 biler

Når man nu bare gerne vil finde brugte biler til salg på Fyn 

- Så er du kommet det helt rette sted hen. Her på biltorvet.dk har vi samlet alle de biler, der er til salg hos biltorvets brugere som befinder sig på Fyn. Øverst på siden kan du få et overblik over hvor mange biler, der er til salg på Fyn, og du kan se hvor mange forhandlere fra Fyn, der annoncerer her på biltorvet.dk. Og sidst men ikke mindst kan du gå til en ønsket kommune på Fyn, hvis du ønsker en endnu mere konkret søgning på dit lokalområde. 

 

Det store overblik over brugte biler på Fyn 

I 2022 er erhvervelsen af nye biler faldet drastisk, da verdenssituationen har gjort leveringstiderne på nye biler meget lange. Det medfører at flere og flere kaster sig over brugtbilsmarkedet. Priserne på brugte biler stiger og udbuddet bliver mere begrænset. Men her på biltorvet.dk kan du finde brugte biler med automatgear på Fyn, brugte biler i alle prisklasser og lige hos den forhandler eller privatperson, der bor i nærheden af dig. Fyn er Danmarks tredjestørste ø og ifølge Wikipedia beskrives fynboerne som hyggelige, letlevende og muntre. Så på Fyn er der lagt op til en munter og hyggelig bilhandel. Tag et smut rundt på skønne Fyn og find din nye brugte bil. 

 

Salg fra både private og brugtbilsforhandlere på biltorvet.dk

På biltorvet.dk er der både annoncer fra private brugere og fra forhandlere af brugte biler, som opretter annoncer med brugte biler til salg. Hos nogle forhandlere kan du også finde fabriksnye biler. Om du handler bilen privat eller ved forhandler er en smagssag. Hos en forhandler kan prisen være en lille smule højere, til gengæld ydes der en garanti, og der er et sted man kan henvende sig, hvis der skulle opstå problemer. En privatperson sætter selv prisen og bilen er købt som beset. Det gør handlen meget fleksibel, og det er muligt at finde et godt køb, men vær ekstra opmærksom på at få bilen tjekket af fagpersoner inden et køb. Skal du selv af med en brugt bil på Fyn, så er det bare med at få oprettet en annonce på biltorvet.dk og få gang i en hyggelig bilhandel på Fyn. 

 

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål om brugte biler.

 

Hvilken bil er mest økonomisk?

Når man skal købe brugt bil, er det en afvejning af ”hvor økonomien skal ligge”.  Er det i købsprisen eller er det forbruget, der skal være økonomisk. Inden for mikrobilerne er Citroen C1 den billigste bil i Danmark målt på totaløkonomi i 2020.

 

Er 200.000 km meget for en bil?

Visse motordele er fremstillet til at kunne holde til at kunne køre mellem 200.000-300.000 km, hvorefter en udskiftning ville være på sin plads. Så ja 200.000km er meget for en bil, men dermed ikke sagt, at det ikke kan være en god brugt bil, der er værd at kaste penge efter i reparationer.

 

Hvor gammel må en brugt bil være?

Lige så gammel som du vil have den – dog må du beregne mere rust og mere slid jo ældre bilen er og dermed flere reparationer. Men det er bestemt muligt at finde en god og velholdt bil med flere år på bagen. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt bil på Fyn", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt bil på Fyn", "author": { "@type": "Person", "name": "Alex Kristiansen" }, "datePublished": "2022-07-29", "reviewBody": "Køb brugt bil på Fyn", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken bil er mest økonomisk?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Når man skal købe brugt bil, er det en afvejning af ”hvor økonomien skal ligge”. Er det i købsprisen eller er det forbruget, der skal være økonomisk. Inden for mikrobilerne er Citroen C1 den billigste bil i Danmark målt på totaløkonomi i 2020."}},{"@type":"Question","name":"Er 200.000 km meget for en bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Visse motordele er fremstillet til at kunne holde til at kunne køre mellem 200.000-300.000 km, hvorefter en udskiftning ville være på sin plads. Så ja 200.000km er meget for en bil, men dermed ikke sagt, at det ikke kan være en god brugt bil, der er værd at kaste penge efter i reparationer."}},{"@type":"Question","name":"Hvor gammel må en brugt bil være?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Lige så gammel som du vil have den – dog må du beregne mere rust og mere slid jo ældre bilen er og dermed flere reparationer. Men det er bestemt muligt at finde en god og velholdt bil med flere år på bagen. "}}]}
Indlæser..