45.269 biler

Køb BMW 1-serie gennem Biltorvet

BMW 1-serie er en lille mellemklassebil. Denne blev introduceret første gang i 2004, hvor den afløste Compact, som fra 1994 til 2004 var en del af BMW 3-serien. 

 

Kendetegnene ved BMW 1-serie er: gennemtænkt sportslighed og moderne design. Den byder på attraktivt udstyr både i forhold til interiør og eksteriør, dynamiske optimerede motor- og undervognskomponenter og innovative teknologier inklusiv køreassistentsystemer. 

BMW 1-serie anses som at være BMWs svar på en lille bil, som kan konkurrere med biler som Audi A1 og Mercedes Benz A-klasse. Disse biler blev særlig interessante, da man begyndte at blive mere opmærksom på bilers brændstofforbrug. Det er også årsagen til, at man i 2004 tog Compact modellen fra BMW af markedet og i stedet introducerede en ny og mindre bil, som samtidig også var mere miljøvenlig, og det blev altså BMW 1-serie da både brændstofforbruget og selve bilen var mindre. I begyndelsen var denne kun introduceret som en femdørs hatchback, men senere hen kom en Coupé og en Cabriolet til, dog er disse modeller i dag en del af BMW 2-serien. 

 

Anden generation af BMW 1-serie blev præsenteret i 2011 og findes kun som tredørs eller femdørs hatchback. Derfor finder du hverken en BMW 1-serie Cabriolet eller BMW 1-serie Coupé, her skal du i stedet kigge i BMW 2-serie. Ønsket om at skabe en bedre brændstoføkonomi betyder, at BMW har introduceret en række mindre motorer, og her finder du blandt andet BMW 116d, hvor BMW 1-serie test viser, at den kører helt op til 26,3 km/l. Det betyder dog ikke, at de har intentioner om ikke at lave højtydende motorer, heller ikke når det kommer til de mindre modeller, som du finder i BMW 1-serien. I BMW 1-serien er topmodellen BMW 135i. 

I BMW 1-serien finder du en masse intelligente teknologier og køreassistentsystemer, det er muligt at betjene bilens computer gennem Gesture Control. Du kan blandt andet få bilen til at parkere selv og du kan blandt andet også spørge den intelligente sprogassistent, hvor du finder den nærmeste tankstation på din rute. Den nye BMW 1-serie kommer med en lang række nyttige funktioner, såsom køreassistentsystemer og digitale tjenester, som alle gør køreoplevelsen endnu bedre. BMW 1-serien er en lille bil med massere af komfort og sikkerhed. 

I denne serie finder du også BMW 128ti, hvis sportslige udtryk samt tekniske detaljer gør den til en sportslig repræsentant for BMW 1-serie. Motoren er en benzinmotor med BMW TwinPower Turbo-teknologi. Den kraftfulde motor er med til at gøre hver køretur i den nye BMW 1-serie til en fantastisk oplevelse. 

Find BMW 1-serie brugt gennem Biltorvet

 

Hvis du er på udkig efter en BMW 1-serie brugt, så findes der et rigtig fint udvalg på brugtbilsmarkedet. Da BMW 1-serien har været en succes på det danske markedet, gør det også, at udvalget på brugtbilmarkedet er rigtig fint. BMW 1-serie pris afhænger af hvilken generation og årgang, der er tale om samt naturligvis stand, kilometertal og ekstraudstyr, men bilen holder prisen rigtig fint. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige biler, som er til salg. Derudover er der også gode muligheder for BMW 1-serie leasing, hvis det kunne have interesse. 

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW 1-Serie", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW 1-Serie", "author": { "@type": "Person", "name": "Mikkel Møller" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW 1-Serie", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..