46.908 biler

Læs mere om Isuzu her

Isuzu Motors er en japansk bilproducent, der fremstiller varebiler til 100 lande, heriblandt Danmark. De er særligt kendt for deres produktion af varevogne og dieselmotorer. Bilerne er kendt for deres eksklusive og fremragende trækkapacitet. Alle Isuzu DMAX modeller kan nemlig købes med en særligt fleksibel anordning, så de kan trække op til 3,5 Tons. Den stærke Isuzu pickup fås desuden med en særlig 1,9 liter Euro 6 dieselmotor, der har et særligt lavt forbrug. Bilproducenten har derfor formået at sælge 23 millioner dieselmotorer på verdensplan. Alene i 2003 producerede de 16 millioner dieselmotorer. I dag distribueres Isuzu bilerne succesfuldt i hele Danmark. De kan købes fra ny til et prisleje omkring +/- 500.000 kr.

Isuzu Motors blev grundlagt i 1922. Bilproducenten er den ældste producent af varebiler i Japan. De er samtidigt en af verdens største producenter af biler til erhvervsbrug. Den populære Isuzu DMAX blev første gang produceret i 2002. Den originale DMAX deler platform og bliver solgt side om side med pickuppen Colorado fra Chevrolet, som er en del af General Motors. Chevrolet Colorado og Isuzu DMAX er næsten identiske og bliver stadig produceret og solgt samme sted. Siden debuten på Isuzu DMAX i 2002, har producenten introduceret nye DMAX modeller på årlig basis. Fælles for alle modellerne er deres vognstel, platform, karosseri, mekaniske komponenter og indvendige design. Pickuppen fås både med 2 og 4 døre.

De populære Isuzu DMAX modeller har et af de laveste brændstofforbrug samt CO2 udledning i deres klasse. En Isuzu pickup med manuelt gear kan køre op til 14,3 km på literen, og en Isuzu pickup med automatgear kan køre op til 12,8 km på literen. DMAX serien har desuden en nyttelast på et helt ton, som er en af de højeste nyttelaster i seriens klasse. Din Isuzu DMAX pickup har en sikkerhed i top. Pickuppen har modtaget 4 stjerner i Euro NCAP. Dette skyldes bilens seks forskellige airbags, sædernes beskyttelse mod piskesmæld og selernes strammere. I Danmark blev Isuzu Motors etableret i 2014 som et datterselskab til Nellemann koncernen. Administrationen er beliggende i Fredericia, hvor de deler faciliteter med Nellemanns øvrige importselskaber. Organisationen har stor know how og mange års erfaring med distribution af biler til privat- og erhvervsbrug.

Indlæser..