Isuzu Danmark har besluttet sig for at hjælpe håndværkere, der bare ikke kan få plads nok. Importøren kan nu forlænge chassisrammen på alle D-Max-modeller, så ladet kan blive op til 350 centimeter langt.

Lang, længere, længst – den danske importør af japanske Isuzu har vippet konkurrenterne fuldstændig af banen ved at introducere en specialombygning. De tilbyder nemlig at forlænge chassisrammen på deres pickup D-Max, så du kan få et lad, der måler op til 350 centimeter på Single Cab-modellen. Selv Crew Cab-modellen får et lad, der måler 270 centimeter. Det betyder, at du kan få en mandskabsvogn med plads til fire, et ton gipsplader, stærke terrænegenskaber og en trækevne på 3.500 kilo.  

Danmarks største pickup-test

Selve rammen forlænges med op 81 centimeter, og det giver så mulighed for at forlænge ladet med 120 centimeter. Det lyder måske relativt simpelt at forlænge en chassisramme, men det kræver for det første, at rammen bliver skåret op præcist, og så udviklingsarbejdet en lang proces med tests og afprøvninger, inden Isuzu endelig har fået en godkendelse hos Færdselsstyrelsen.

Heavy Metal – Iveco Daily 4x4

Brand & Sales Manager hos Isuzu Danmark, René Andersen, forklarer i en pressemeddelelse, at formålet med en forlængelse af chassisrammen primært er, at det giver mulighed for at montere et længere lad på bilerne, og dermed øge anvendelsesmulighederne.

Ekstra plads
De ekstra centimeter rydder alt andet af banen. Ford Ranger Single Cab har pt det længste lad i klassen med 231 centimeter, men det er ingenting i forhold til Isuzu D-Max Extended Cab med forlænget lad. Her måler ladet 300 centimeter, og takket være ombygningen er ladbredden 195 centimeter. Til sammenligning kan en standard Ford Ranger byde på et 156 centimeter bredt lad.

Luksus på landet - Isuzu D-Max Double Cab

Selve forlængelsen af chassisrammen koster 29.996 kroner uden moms, men så er et syn, som er påkrævet, også inkluderet. Herefter kan kunden forlænge bilens lad og få det specialproduceret efter et konkret behov. Ladet koster fra 19.996 kroner uden moms.

Isuzu D-Max har en 1,9-liters dieselmotor med 163 hestekræfter og 360 Nm. Startprisen for en Single Cab er 196.035 kroner uden moms.