46.903 biler

Find brugt Jeep til salg gennem Biltorvet.dk 

Jeep har eksisteret og skabt de verdenskendte firehjulstrækkere i mere end 75 år. De ikoniske biler opstod i det amerikanske militær. Her udgjorde de stabile og solide arbejdsheste i militære opgaver, som ofte ikke indbefattede en lige og velholdt asfaltvej. Nu til dags er Jeep blevet en civil bil, men dog med det stærke brand bag sig. Bilmærkets mission er derfor at skabe et særligt bånd mellem bilen og dens ejer. Med sloganet “Go Anywhere. Do Anything” bliver brandets kerneværdier bragt videre til bilejeren, som gerne skal opfatte samme slogan som sin livsfilosofi. Bilmærket har hovedsæde i Michigan i USA og er en del af Chrysler Group LLC, som er et datterselskab, der ejes fuldt ud af bilproducenten Fiat. I 2013 blev Chrysler Group vurderet som den 13. største bilproducent på verdensplan. Det amerikanske bilmærke Jeep har holdt fast i deres historiske ophav og producerer stadig udelukkende de populære firehjulstrækkere. Så selvom de nyere modeller ligner mere gængse personbiler, er de fleste mærker terrængående køretøjer. De verdenskendte firehjulstrækkere er dermed blevet sammenlignet med off-roadere i mere end 60 år. I Danmark bruges ordet “Jeep” ofte som et frit ord for alle firehjulstrækkere. Dette er på trods af det faktum, at der i Danmark kører relativt få biler i gaderne, der rent faktisk er det berømte bilmærke. Historien om Jeep begynder i 1940, hvor anden verdenskrig var i fuld gang, og den amerikanske hær havde brug for et køretøj til let transport. Efter en lang række krav til køretøjet blev opstillet, fik Willys og Ford kontrakt på at producere det nye køretøj, som senere blev til det berømte amerikanske bilmærke. Først blev køretøjet kaldt GPW, hvor W’et står for Willys. Angiveligt har brandet fået sit navn, da den engelske udtale af GP blev til “Giip” i dagligt brug. Den første civile udgave af firehjulstrækkeren kom på markedet lige efter krigen i 1945. Siden da har efterspørgslen kun været stigende, og i 1978 blev der produceret 600 biler om dagen. Den første Jeep Cherokee blev fremstillet i 1974, og den første Jeep Wrangler blev produceret i 1987. Jeep Compass, som er tættest på en almindelig personbil, kom på markedet i 2007.

 

Jeeps mange populære bilmodeller 

Blandt de mest populære er modeller finder du: Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler, Jeep Renegade og Jeep Compass. Jeep Grand Cherokee er den mest prisbelønnede SUV nogensinde. Det er en SUV af særligt høj standard, når det kommer til bilens præstation, design og detaljer. I dag er udbuddet af Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee og alle de andre modeller rigtig stort. Du kan nemt finde en ny eller brugt Jeep til salg, hvad end du leder efter en Jeep Grand Cherokee til salg eller en Wrangler til salg. Deres nyeste model Jeep Compass er en rigtig lækker familiebil – den betegnes som en mindre SUV og har alle fordelene ved netop en SUV; den er rummelig og har et super udsyn over vejen og trafikken. I og med det jo er en Jeep, har den dén ekstra dimension af at være en ægte firehjulstrækker. Den kan sagtens klare ureglementeret kørsel, hvis det nu er nødvendigt at køre over marken for at tilse afgrøder eller dyr. Det kan også være I tager på eventyr i andre lande, hvor der er brug for lidt ekstra fleksibilitet i kørestilen. 

Det moderne Jeep – Jeep hybrid modeller med smart opladning

Jeep følger med ’bilmoden’ og er selvfølgelig også førende indenfor hybridteknologi i deres nyere modeller af Wrangler, Renegade og Compass. Compass hybrid har for eksempel en indbygget elmotor på 11,4 kWh, som sidder ved baghjulene og gør firehjulstrækket muligt. Med hybrid teknologien mindsker du bilens brændstofforbrug, hvilket gør bilen mere bæredygtig, og du kan selv med en ultra lækker bil, stadig være klimabevidst og passe på kloden. Batteriet på en Compass kan lades fuldt op på ca. 3 timer og til Jeep elbilen hører en smart app, hvorfra du kan styre opladningen af din bil. Du kan fx udsætte opladningen til når elprisen er billigst, og du kan følge med i, hvornår den er færdig med opladningen, så du igen er klar på nye eventyr på vejen, men også på marken eller i skoven. Jeep lader sig ikke nøjes med hybrid. Koncernen Stellantis, hvoraf Jeep er en del, har meddelt at alle deres bilmærker skal tilbyde en 100% elbil i Europa fra 2030. Den nye 100% eldrevne Jeep er i den grad på tegnebordet, og skulle komme engang i begyndelsen af 2023.

 

Hos Biltorvets forhandlere finder du brugte Jeep 

Du finder et fint og bredt udvalg af Jeeps forskellige bilmodeller, så det skulle nok være til at finde en brugt Jeep til salg. Du finder både den lækre mere hverdagsagtige Jeep Compass til salg, men du kan også finde de ikoniske Jeep Wrangler, som oser af muskler og eventyr – og som også lidt ligner en ’sød’ legetøjsbil. Du finder både salg og leasing gennem Biltorvet. 

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med dit køb af brugt Jeep. Velkommen på torvet.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Jeep.

Hvem ejer Jeep?

Bilmærket Jeep er i dag ejet af den Hollandske koncern Stellantis, som også ejer andre bilmærker som b.la. Peugeot, Citroen, Opel og Fiat.

Hvor bliver Jepper produceret?

Jeep har bl.a. fabrikker i USA, Argentina, Indonesien, Kina, Malaysia, Thailand, Venezuela, Egypten og Østrig. Jeep Compass produceres i Italien, hvilket har kunnet nedbringe leveringstiden, fra da den blev produceret i Mexico.

Hvad koster en Jeep?

Prisen kommer selvfølgelig an på, om der er tale om en ny eller en brugt Jeep. Jeeps lange historie, gør at der er fine ældre modeller på brugtbilsmarkedet. De nye modeller fås fra 439.990 og op alt efter valg af udstyr.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Jeep?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Bilmærket Jeep er i dag ejet af den Hollandske koncern Stellantis, som også ejer andre bilmærker som b.la. Peugeot, Citroen, Opel og Fiat."}},{"@type":"Question","name":"Hvor bliver Jepper produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Jeep har bl.a. fabrikker i USA, Argentina, Indonesien, Kina, Malaysia, Thailand, Venezuela, Egypten og Østrig. Jeep Compass produceres i Italien, hvilket har kunnet nedbringe leveringstiden, fra da den blev produceret i Mexico."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Jeep?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen kommer selvfølgelig an på, om der er tale om en ny eller en brugt Jeep. Jeeps lange historie, gør at der er fine ældre modeller på brugtbilsmarkedet. De nye modeller fås fra 439.990 og op alt efter valg af udstyr."}}]}
Indlæser..