47.737 biler

Læs mere om Jeep Compass her

Jeep Compass
Anmeldelse

Sandkongen - Jeep Compass

Compass ligner måske de andre SUV'er, men med Jeep-arven er du godt udrustet til at køre udenom resten, når sandet bliver allerdybest.

Læs nu
Jeep Compass
Nyhed

Jeep præsenterer ny Compass

Med lanceringen af Compass vil Jeep udvide sin globale tilstedeværelse. Det skal ske i kraft af den unikke kombination af de berømte 4x4 off-road egenskaber, der ligger helt i top i klassen, avancerede brændstoføkonomiske drivlinjer, autentisk og elegant Jeep-design samt gode køreegenskaber.

Læs nu

Jeep Compass – den moderne udgave af en klassisk Jeep

Jeeps historie udspringer fra det amerikanske militær, hvor den blev designet specielt til at kunne udføre militære opgaver. Siden er Jeep blevet produceret til den kvalitetsbevidste bilejer, som sætter pris på det rå udtryk og de moderne detaljer. For selvom man tænker på den lille terrængående åbne Jeep som prototypen for en Jeep, så har mærket netop formået at følge med tiden og de moderne krav til en lækker hverdagsbil. Jeep Compass er en robust og kompakt SUV, som stadig har det rå look og alle fordelene med forhøjet ind- og udstigning og et rigtig godt overblik over vejen og trafikken. Jeep Compass 4xe er en stærk firehjulstrukket arbejdshest, der trofast løser dine hverdagsopgaver, hvad end det er at hente og bringe børn, kører lange ture eller bringe dig sikkert igennem opgaver, der kræver offroad-kørsel. For dette karaktertræk vil Jeep ikke fralægge sig. Det er en stærk bil, der kan trække på alle fire hjul og kommer med mulighed for reduktionsgear. Bilen er en rummelig bil og Jeep Compass bagagerum liter ligger på hele 420. Bagagerummet er højt, så det er nemt at pakke og komme til sine sager.

 

Jeep Compass plug in hybrid – nem og smart opladning  

Jeep Compass hybrid har en indbygget elmotor på 11,4 kWh, som sidder ved baghjulene. Den står til at have et forbrug på helt op til 52,6 km/l. Med en opladning får du altså et ganske udmærket supplement til dit brændstofforbrug. Batteriet kan lades fuldt op på ca. 3 timer og til bilen hører en smart app, som du kan hente til din telefon, hvorfra du kan styre opladningen af din bil. Du kan fx udsætte opladningen til når el’en er billigst og følge med i, hvornår den er færdig med opladningen. 

 

Find din Jeep Compass brugt på Biltorvet.dk

Jeep Compass har været på markedet siden 2006, så der er gode brugte Jeep Compass til salg. Du finder et fint udvalg her på Biltorvet.dk, hvor blandt andet forskellige forhandlere over hele landet byder ind med, hvad de har at tilbyde af brugt Jeep Compass. Benyt det overskuelige og samlede overblik over bilernes data, såsom hvor i landet den er at finde, modelår, hvor mange kilometer den har kørt, drivmiddel og hvad den kører pr. liter. Her kan du selvfølgelig også sammenligne priserne og finde en Jeep Compass pris, der passer dit budget. Du kan også finde forhandlere, der ligger inde med fabriksnye biler, som ligeledes vil fremgå på brugtbilssiden.   

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Jeep Compass.

Hvor lang rækkevidde har Jeep Compass?

De nye modeller af Jeep Compass har en rækkevidde på 47 km for de mindre modeller og 49 km for S modellen. Rækkevidden for lidt ældre modeller ligger dog også omkring de 48 km. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en Jeep Compass?

Jeep Compass er en rummelig og komfortabel SUV, hvor bagagerummets størrelse er på 420 liter.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor lang rækkevidde har Jeep Compass?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"De nye modeller af Jeep Compass har en rækkevidde på 47 km for de mindre modeller og 49 km for S modellen. Rækkevidden for lidt ældre modeller ligger dog også omkring de 48 km. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en Jeep Compass?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Jeep Compass er en rummelig og komfortabel SUV, hvor bagagerummets størrelse er på 420 liter."}}]}
Indlæser..