45.780 biler

Læs mere om Jeep her

Jeep har eksisteret og skabt de verdenskendte firehjulstrækkere i mere end 75 år. Bilmærkets mission er at skabe et særligt bånd mellem bilen og dens ejer. Med sloganet “Go Anywhere. Do Anything” bliver brandets kerneværdier bragt videre til bilejeren, som gerne skal opfatte samme slogan som en livsfilosofi. Bilmærket har hovedsæde i Michigan i USA. Bilmærket er en del af Chrysler Group LLC, som er et datterselskab, der ejes fuldt ud af bilproducenten Fiat. I 2013 blev Chrysler Group vurderet som den 13. største bilproducent på verdensplan. Det amerikanske bilmærke består udelukkende af de populære firehjulstrækkere. De fleste er terrængående køretøjer. De verdenskendte firehjulstrækkere er dermed blevet sammenlignet med off-roadere i mere end 60 år. I Danmark bruges ordet “Jeep” som et frit ord for alle firehjulstrækkere. Dette er på trods af det faktum, at der i Danmark kører relativt få biler i gaderne, der rent faktisk går under det berømte bilmærke.

Historien begynder i 1940, hvor anden verdenskrig var i fuld gang, og de amerikanske hær havde brug for et køretøj til let transport. Efter en lang række krav til køretøjet blev opstillet, fik Willys og Ford kontrakt på at producere det nye køretøj, som senere blev til det berømte amerikanske bilmærke. Først blev køretøjet kaldt GPW, hvor W’et står for Willys. Angiveligt har brandet fået sit navn, da den engelske udtale af GP blev til “Giip” i dagligt brug. Den første civile udgave af firehjulstrækkeren kom på markedet lige efter krigen i 1945. Siden da har efterspørgslen kun været stigende, og i 1978 blev der produceret 600 biler om dagen. Den første Jeep Cherokee blev fremstillet i 1974, og den første Jeep Wrangler blev produceret i 1987. Jeep Compass, som er tættest på en almindelig personbil, kom på markedet i 2007.

Jeep har været sponsor for Rolling Stones’ turné i 2017. Bilmærket har indgået et samarbejde med det ikoniske rockband og planlægger også at være sponsorer for fremtidige turnéer. Det berømte japanske bilmærke er desuden den officielle trøjesponsor for fodboldholdet Juventus. De sponsorerer også en lang række events for det berømte motorcykelmærke Harley-Davidson. Mest populære er modellerne, Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler, Jeep Renegade og Jeep Compass. Jeep Grand Cherokee er den mest prisbelønnede SUV nogensinde. Det er en SUV af særligt høj standard, når det kommer til bilens præstation, design og detaljer. I dag er udbuddet på Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee og alle de andre modeller rigtig stort. Du kan nemt finde en ny eller brugt Jeep til salg, hvad end du leder efter en Jeep Grand Cherokee til salg eller en Wrangler til salg.

Indlæser..