Som optakt til Los Angeles Auto Show, der er en af efterårets vigtigste biludstillinger, har Jeep netop offentliggjort de første billeder af en ny SUV med navnet Compass. Introduktionen markerer samtidig, at Jeep opstarter produktion på en helt ny fabrik i det nordøstlige Brasilien, i byen Goiana, tæt på kysten.

Jeep Compass er en kompakt SUV, der kommer til salg i mere end 100 lande over hele verdenen. Jeep Compass produceres med 17 forskellige drivlinier, med forskellige motorer og gearkasser samt med træk på forhjulene eller med mulighed for et effektivt firehjulstræk.

Med lanceringen af Compass vil Jeep udvide sin globale tilstedeværelse. Det skal ske i kraft af den unikke kombination af de berømte 4x4 off-road egenskaber, der ligger helt i top i klassen, avancerede brændstoføkonomiske drivlinjer, autentisk og elegant Jeep-design samt gode køreegenskaber. Dertil kommer følelsen af frihed med mulighed for et stort åbent soltag samt omfattende features inden for sikkerhed og teknologi. 

Den nye Jeep Compass kommer til salg i USA og Canada i første kvartal i 2017. Europa, Mellemøsten og Afrika følger i andet halvår af 2017.