”Kom med din gamle øse, spand, slæde eller hvad du kalder din gamle bil og få mindst 35.000 kroner for den, når du bytter den ud med en ny Suzuki Alto eller Splash i den veludstyrede Kick udgave". Sådan lyder budskabet fra den danske Suzuki importør. Derfor håber Suzuki, at der er mange, som vil benytte lejligheden til at få skiftet den gamle benzinslugende bil ud med en fabriksny og mere økonomisk af slagsen. Det eneste krav, for at bilen kan indgå i kampagnen er nemlig, at der er tale om en indregistreret personbil.

Suzuki Alto Kick
Alto modellen er Suzukis mindste, og den er kendetegnet ved en god kørekomfort i de to store forsæder og en rigtig flot benzinøkonomi på op til 24,4 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). 5 døre er standard, og det samme er 6 airbags, ESP system og servostyring. Og i Kick modellen, der koster fra kr. 119.990,- får man hele listen med dejligt komfortudstyr som fx aircondition, el-betjente sideruder foran, fjernbetjent centrallås og integreret cd-radio. Samtidig er automatisk stop/start af motoren, splitbagsæde og lakerede kofangere også en del af standardudstyret. Det samme er fordelen ved en halvårlig ejerafgift på kun 290,- kroner.

Suzuki Splash Kick
Den rummelige Suzuki Splash byder på mere komfort og plads end de helt små mikrobiler og alligevel er benzinøkonomien med 21,3 km/l tæt på disse. Så til de bilkøbere, der er på jagt efter en billig og økonomisk bil, der ikke strammer alt for meget om skuldrene, er Splash et godt alternativ til de helt små biler. Den har både 5 døre og en behagelig høj siddeposition, der både giver god komfort og nemme adgangsforhold. Og i Kick modellen, der er prissat fra kr. 139.990,-, kan man glæde sig over en nærmest komplet udstyrspakke, der bl.a. omfatter aircondition, læderrat, el-betjente sideruder for, el-betjente sidespejle med varme og fjernbetjent centrallås. Og desuden medfølger ratbetjent cd-radio, splitbagsæde med en speciel Dive-down funktion for bedre plads i bagagerummet samt varme i forsæderne. Også Splash modellen er tilgodeset af den laveste ejerafgift på kr. 290 halvårligt.


Indbytningsprisen på de 35.000 kroner gives ved køb af en Alto eller Splash Kick model, og den gives som en kombination af rabat på den nye Suzuki og købspris for den brugte bil, der skal være en indregistreret personvogn.

Udover at kunne glæde sig over de 35.000 kroner får køberne også fordelen ved at køre i en ny bil, der er omfattet af en 3 års/100.000 km garanti, og som samtidig har en god benzinøkonomi med dertil hørende lav ejerafgift.