Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG fortsætter med at udbygge 911-programmet med endnu en attraktiv model. Porsche 911 Black Edition er en ekstrem eksklusiv model baseret på den almindelige 911 Carrera Coupé og Cabriolet med 3,6 liters boxermotor. Porsche 911 Black Edition kommer standard med en omfattende udstyrspakke - og naturligvis kun i sort. Produktionen af den nye Porsche 911 Black Edition er begrænset til 1.911 enheder og priserne er identiske med de almindelige basisversioner, når coupé og cabriolet-modellen introduceres i april 2011.


Porsche 911 Black Edition kommer standard i sort farvenuance, med sort metal som en ekstraoption. På Cabriolet versionen er stof kalechen naturligvis også i sort. 911 Black Edition har endvidere 19" Turbo II tofarvede aluminiumsfælge, der elegant dækker over de firestemplede bremsekalibre i sort. Sidst, men ikke mindst, er forruden tonet i en mørk nuance for en harmonisk fuldendelse.

I interiøret bydes du velkommen af indstigningslister i rustfrit stål påskrevet "Black Edition" med sorte bogstaver. Sort fortsætter i cockpittet med sorte lædersæder og mulighed for yderligere tilføjelse af læderdetaljer i kabinen. Instrumentering er holdt i sort og rattet er specialfremstillet til den nye model. Som kontrast er gearstang og ventilationshuller udarbejdet med aluminium look. Derudover kommer Porsche 911 Black Edition standard med BOSE Surround Sound-System, der byder på i alt 13 højtalere (12 i cabriolet-modellen) inklusive aktiv subwoofer, center monteret højtaler og en 7-kanals aktiv forstærker med en samlet effekt på 385 W. Både Coupé og Cabriolet er udstyret med Porsche Communication Management (PCM) med GPS navigation samt parkeringsassistent, fartpilot, automatisk nedblænding af såvel interiør og eksteriør spejle og regnsensor.

Under den velformede hæk ligger Porsches fænomenale seks-cylindrede boxermotor på 3,6 liter. Ydelsen er 345 hk ved 6.500 o/min og kræfterne ledes som standard i asfalten via en seks trins manuel gearkasse. Tophastigheden er 289 km/t for begge karrosserivarianter, mens accelerationstiden fra 0-100 km/t er 4,9 sekunder for Coupé og 5,1 sekunder for Cabriolet. Trods de imponerende præstationer er den gennemsnitlige brændstoføkonomi 9,7 km/l for Coupé og 9,6 km/l for Cabriolet.

Porsche 911 Black Edition kan fås med samme velassorterede udstyr som resten af 911-programmet. Først og fremmest Porsche dobbeltkoblings gearkassen PDK, der takket været sine syv trin og lynhurtige gearskift forbedrer præstationerne og brændstoføkonomien. Tilvælges "Sport Chrono Plus"-pakken fremhæves køredynamikken i modellen yderligere via muligheden for "Launch Control", der sikrer den optimale acceleration fra stilstand. En anden option er den elektroniske undervogn Porsche Active Suspension Management (PASM), der aktivt og kontinuerligt regulerer støddæmpernes hårdhed afhængig af kørestil. Yderligere er undervognen sænket 20 mm og bagakslen udstyret med spærredifferentiale.

Porsche 911 Black Edition kan allerede nu bestilles til priser fra kroner 1.806.707,- for Porsche 911 Black Edition og 2.056.184,- kroner for Porsche 911 Black Edition Cabriolet.