Forestil dig, at du havde lige omkring en halv million kroner til sjov og ballade. Men hvor er pengene bedst brugt – en klassisk Porsche 911 eller en helt ny og legesyg Toyota GR86.

Det er trods alt det færreste, der står med den slags dilemma – du har omkring 500.000 kroner, der brænder hul i din lomme, og du trænger til en ny for-sjov-bil. Men hvad skal du vælge? En klassisk sportsvogn, der oser af god stil, eller den seneste og fedeste sportsvogn, der smører smilet udover hele dit ansigt, lige fra motoren tændes til den mekaniske håndbremse trækkes igen.

Den sidste samurai – Toyota GR86

Det forsøger Bilnørderne at svare på i det seneste afsnit. Her sætter de den splinternye Toyota GR86 – en 235 hestes køremaskine op mod en Porsche 911 fra 1978, som du finder til salg lige her.

Helt til grænsen

De to entusiaster diskuterer bilernes historie, og så pisker de de to biler rundt, så de kan få afdækket, hvilken der er sjovest. Så der bliver kørt helt til grænsen for at vise forskellen på en analog og en moderne sprotsvogn med alle dens elektroniske hjælpemidler.

Bilnørderne kører 90’er ikon – Viper er giftig som få

Som traditionen byder, får du også et par gode tips, hvis du selv drømmer om en ældre, brugt Porsche. Kort sagt er der noget for hele familien – fart og snusfornuft i en stor, underholdende digital lagkage.

Bilnørderne ødelægger rallylegende – skulle have kørt Ford Escort RS Cosworth

Og om den klassiske sportsvogn er bedre end den nye – det må du se i Bilnørderne episode 13.