Tredje afsnit af Bilnørderne er klar, og denne gang ruller de tungt i Amerikas måske mest frygtede sportsvogn – den sagnomspundne Dodge Viper. Om de to kammerater overlevet mødet, kan du se her.

Dodge Viper er et ikon som få. Den amerikanske sportsvogn er læsset med en kæmpe motor og nogle køreegenskaber, der kan få de fleste til at synke en ekstra gang. Det er ikke for sjov, at bilen har fået sit navn efter hugormen.

Bilnørderne får brug for rene underbukser

Men er den så farlig, og er det sandt, at den voldsomme 8-liters V10’er stammer fra en pickup truck? Det, og meget mere nørder Frederik T. Frey og Andreas Hedegaard i dette afsnit af Bilnørderne.

Brugte biler på Youtube

Bilnørderne er Bil Magasinet og Biltorvets nye store satsning på Youtube, som de sammen laver. Konceptet er simpelt; Biltorvets redaktør finder en sjov eller spændende brugt bil på Biltorvet, og så nørder de to værter – og gode kammerater – alle de sjove, skøre eller vilde ting ved modellen. Forhåbentlig med høj underholdningsværdi. For selvom der findes andre programmer om biler på Youtube, så findes der ingen, som udelukket er dedikeret til brugte biler i alle former.

Bilnørderne – nyt fedt, brugtbilprogram på Youtube

Og denne gang handler det altså om giftslangen Dodge Viper. Se her, om Bilnørderne bliver hugget.