Brugtbilprogrammet Bilnørderne ruller videre på Youtube. Denne gang i ikonet Land Rover Defender, og her får de to venner virkelig flyttet deres grænser. Se med lige her.

Bil Magasinet og Biltorvets store satsning på Youtube ruller videre med endnu mere bilglæde til de brugte biler. Bilnørderne kaster denne gang deres kærlighed på terræn-ikonet Land Rover Defender. Eller kærlighed er måske så meget sagt, for det er kun Andreas, der elsker de kantede og klodsede biler. Frederik hader dem.

Bilnørderne – nyt fedt, brugtbilprogram på Youtube

Spørgsmålet er så, om Frederik kan lære at forstå glæden ved firehjulstrækkere, når de faktisk får lov at bevise deres værd helt ude i skoven. Om Frederik lærer at elske Land Roveren, må du selv se, men vi kan afsløre, at det næsten koster ham et sæt rene underbukser.

Bilnørderne

Bilnørderne er et nyt program på Youtube, som er blevet til i et samarbejde mellem Bil Magasinet og Biltorvet. Fokus er udelukkende på brugte biler, men derfra er det kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan allerede nu se 1. afsnit med den italienske hidsigprop Alfa Romeo Mito QV, afsnit 2. her med den klassiske Land Rover, og på næste søndag kommer 3. afsnit med en giftslange af en amerikanerbil.

Gammel kærlighed ruster ikke - brugttest af Land Rover Defender