Bil Magasinet og Biltorvet er gået sammen om at skabe et nyt fedt bilprogram på Youtube, der handler om alle de fedeste, brugte biler. Første afsnit kan du se allerede nu.

Biltorvet sparker døren ind til Youtube i et nyt samarbejde med Bil Magasinet. Sammen har de skabt brugtbilprogrammet Bilnørderne. Hver anden søndag vil du fremover kunne se Biltorvets redaktør Andreas Hedegaard overraske hans kollega og kammerat Frederik Frey. Til daglig er Frederik redaktionschef på Bil Magasinet, men i Bilnørderne bliver hans store viden sat på prøve, når han gang på gang bliver overrasket med spændende, brugt bil.

Fra giftslange til elslange

I programmet er der vide rammer for de to værter til at nørde brugte biler. Og bilerne kan være både fornuftige og eldrevne, eller alt andet end fornuftige med 10 cylindre og ingen elektriske babysittere. De to værter er ikke bange for at gå i dybden – eller at give hinanden en kæk bemærkning med på vejen. De behandler kort sagt alt mellem himmel og jord, bare det er til salg på Biltorvet.

Brugttest af Aston Martin DB7 - den billige superbil

I det allerførste afsnit diskuterer de to venner, om en 12 år gammel italiensk bil stadig kan være sjov. Og så afslører de, hvorfor netop denne bil er vigtig for deres venskab.