For første gang i mere end 15 år er det nu muligt at køre fra en Alfa Romeo-forhandler i en fabriksny udgave af en af Alfa Romeos smukke biler for under 200.000 kr. Den italienske bilproducent tilbyder nemlig danskerne en særdeles attraktiv pris på en ny udgave af Alfa Romeo MiTo – en populær bil i segmentet af elegante livsstilsbiler.  

Køreglæde, lækkert udstyr og ikke mindst uovertruffent design i bedste italienske stil fås nu fra kun 189.900 kr. Med andre ord får man virkelig noget for pengene i den nye udgave af MiTo:

”Selvom vi nu skruer gevaldigt ned for prisen på Alfa Romeo MiTo, går vi ikke på kompromis med hverken funktionalitet, udstyr eller teknologi. Med den nye Alfa Romeo MiTo får man en velkørende bil med en slagkraftig 1.4 motor med 78 hk, Start&Stop funktion, en fornem benzinøkonomi på op til 17,9 km/l og det velkendte MiTo-design, der giver bilen en sublim udstråling,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Markant prisændring på dieselmodel
Ud over den attraktive pris på den nye benzinudgave af MiTo, er der også mange penge at spare på den populære dieselmodel Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm Super med 85 hk. Her får man saft, kraft og bundsolid totaløkonomi med helt op til 28, 6 km/l til  kun 229.900 kr. Det er mere end 35.000 kr. lavere end før, og det er endda med en hel del mere standardudstyr end tidligere, blandt andet Alfa Romeos Blue&Me® Bluetooth® med mediaplayer system.

”Det imponerende udstyrsniveau, der gælder for begge modeller, tæller el-spejle, ESP, integreret radio med CD og 6 højttalere, 7 airbags og meget andet. Vælger man den endnu mere økonomiske dieseludgave, får man desuden ekstra kørekomfort med Alfa Romeos særligt udviklede Alfa DNA-system med tre forskellige køreindstillinger af bilen, som kan tilpasses forholdene eller førerens ønsker,” supplerer Steffen Holm.