Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG har raffineret DNA-profilen på Porsche 911 til højeste standard i klasse og stil med den nye Porsche 911 Sport Classic, der kun bliver produceret i en meget begrænset serie til 911 entusiasterne. Ved lanceringen af denne unikke model tager Porsche igen fat i traditionen med små eksklusive serier fremstillet i meget begrænsede antal eksemplarer. Porsche benytter den forestående internationale biludstilling i Frankfurt til lanceringen af den nye Porsche 911 Sport Classic, der kun vil blive bygget i 250 eksemplarer.

Denne meget specielle Porsche 911 fra Porsche Exclusive er blevet udviklet over en periode på tre år med en særlig kærlighed for detaljer med henblik på at tilfredsstille de mest inkarnerede purister. Porsche Exclusive er Porsches specialafdeling, der tager hånd om de mest enestående individualiserede versioner af Porsches modelprogram.

At Porsche 911 Sport Classic er speciel er tydeligt ved første øjekast, hvor især det nye tag med "double-dome" effekt vækker opsigt. En anden opsigtsvækkende feature ved Porsche 911 Sport Classic er bagenden, der er 44 mm breddere og har en større sporvidde end, den baghjulstrukne Porsche 911 Carrera S modellen er baseret på. Ny er også den iøjefaldende frontkofanger med sin unikke spoilerlæbe samt den fikserede hækspoiler, der sender associationer fra den legendariske "Ducktail", som Porsche udødeliggjorde med Porsche 911 Carrera RS fra 1973. Under den karakterfyldte andespoiler har 911 Sport Classic Porsches 3,8-liters boxermotor med direkte benzinindsprøjtning. Specielt til lejligheden er motoren udstyret med en nyudviklet indsugningsmanifold med seks vakuum kontrollerede flaps, der øger ydelsen med 23 hk til i alt 408 hk.   

Den nye Porsche 911 Sport Classic kommer eksklusivt med en seks-trins manuel gearkasse ligesom Porsches uovertrufne keramiske bremsesystem PCCB (Porsche Ceramic Composite Brakes) er standard. For at slutte cirklen mellem modellens sportslige udseende og karakter er PASM (Porsche Active Supension Management) justeret med henblik på sport og sænker undervognen med 20 mm, bagakslen har mekanisk differentiale, mens nye 19" aluminiumsfælge i unikt design fuldender fremtoningen.

Interiøret i Porsche 911 Sport Classic har samme eksklusive præg, som det udvendige med brug af materialer, der ikke tidligere er anvendt i en Porsche. Et eksempel er sæderne med blødt læder på siderne og vævet garn i midten afrundet med lysegrå syninger som kontrast. Instrumentbordet inkluderer en lang række ekstra detaljer, der alle fremtræder i en eksklusiv Espresso Nature naturlæder, der står i slående kontrast til den eksklusive karrosserifarve i Sport Classic Grey. Sammen med den nye Porsche 911 Sport Classic introducerer Porsche Design Driver's Selection en ny serie af spændende produkter individualiserede ved samme farvekoncept, som den nye entusiast-Porsche.

Den nye Porsche 911 Sport Classic kan allerede nu bestilles hos de to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland med introduktion i januar 2010.