I dag onsdag den 8. juli fejrer Bentley Motors sin 90 års fødselsdag og bekræfter samtidig, at firmaets, nye Bentley model officielt præsenteres i august ved den årlige Concours D'Elegance udstilling der afholdes i Pebble Beach i Californien, USA.

"Cars undoubtedly have a personality to the real enthusiast, to whom they are not mere collections of steel and aluminium, but animal-like, show their spirit just so soon as the clutch bites home and feeling comes through to the driver...."

(Sammy Davis, første Bentley test rapport, januar 1920)

W.O. Bentley grundlagde i 1919 Bentley Motors og den nye Bentley model "The all-new grand Bentley" indfanger 20'ernes Grand Touring sjæl i form af uovertruffen kørekomfort og eksklusivitet. Modellen er en unik fusion af elegant design, stolte håndværkstraditioner og teknologisk innovation. Den nye Bentley model er den ultimative luksus model i den velkendte og rendyrkede Bentley DNA.

Det er kun passende, at firmaets 90 års fødselsdag samtidig markerer lanceringen af Bentleys nye model. En sådan milesten er sjælden og for mange af de involverede i projektet har det været en ubeskrivelig oplevelse i deres karriere. Når den nye Bentley model og dens navn bliver afsløret på Pebble Beach den 16. august, er det samtidig signalet til en ny æra i engelsk luksus.

Få løbende information om den nye Bentley på http://www.newgrandbentley.com/