Audi RS 4

|

Audi RS 4 nu også som Avant og Cabriolet

Fra og med sommeren tilbyder Audi to nye varianter af RS 4 - Avant og Cabriolet. Dermed er RS 4-familien komplet.

Audi RS 4 Avant

Motorsportsteknik i civil indpakning: Det er både mottoet for RS 4 Avant og Limousine. Den første RS 4-generation kunne kun fås som Avant, og ønsket om denne karrosserivariant var udpræget hos kunderne.

Talrige nyskabelser giver RS 4 Avant dens helt egen personlighed, men udseendet gør den stadigvæk til et medlem af A4-familien. Singleframe-kølergrillen med gittergrill i bikubelook, de ekstra luftindtag i fronten samt letmetalfælge, som er specielt udviklet til RS 4, sammen med de bredere hjulkasser, adskiller Audi RS 4 Avant tydeligt fra en almindelig A4. De bredere paneler samt dørafdækningslisterne, der er nøje afstemt til panelerne, er yderligere kendetegn på forskellen. Desuden står RS 4-logoet foran og bagpå og på beskyttelseslisten i siden.

Hækskørtet med de to store ovale afgangsrør og den diskrete men effektive tagkantspoiler viser ikke kun optiske træk, men har også høj funktionalitet. Et andet eksempel: I Audi RS 4 Avant er karrosseriet ligesom i Limousine sænket 30 mm i forhold til Audi A4. I den forbindelse er sporvidden på begge aksler gjort bredere. Dette får ikke kun bilen til at stå bedre på vejen, det forbedrer også køreegenskaberne.

Audi RS 4 Cabriolet

Der har aldrig været så meget power i en åben Audi. Den 420 hk stærke V8-motor gør den åbne RS 4 til en sportsvogn, som man samtidig kan ”cruise” afslappet i. Ud over de sportslige køreegenskaber er RS 4 Cabriolet også en akustisk oplevelse af de helt store, for V8-motoren får med sin motorlyd, som man ikke kan tage fejl af, hjertet til at slå hurtigere hos enhver bilentusiast. Så snart taget åbnes, trænger den kraftige lyd af den 8-cyl. motor ufiltreret ind i ørerne hos personerne i bilen.

Udseendemæssigt kan RS 4 Cabriolet ved første blik genkendes som et medlem af RS 4-familien. Singleframe-kølergrillen med dens gittergrill i bikubelook, de ekstra luftindtag og de nye RS 4-fælge giver denne Cabriolet til fire personer et ekstremt dynamisk præg.

I kabinen adskiller RS 4 Cabriolet sig primært fra Avant og Limousine på sæderne. Mens der ved de to andre karosserivarianter bliver anvendt skålformede RS-sæder, er der i Cabriolet som standard monteret sportssæder, men ønskes der skålformede RS-sæder, kan de også bestilles.

Den elektrohydrauliske fuldautomatiske kaleche åbnes på 21 sek. Taget kan betjenes ved en hastighed på op til 30 km/t. Det er dermed muligt at åbne taget eller lukke det, når man fx kører i byen, eller før man parkerer. Den nye akustikkaleche er standard i RS 4 Cabriolet og sætter nye standarder for stoftag.

Nye stoffer med højere materialetæthed, samt en ekstra beklædningsmåtte i området ved C-stolpen, sørger, når kalechen er lukket, for et støjniveau i kabinen, som næsten er tilsvarende det i Limousine-modellen. Som i Limousine og Avant er karosseriet i Cabriolet ligeledes sænket med 30 mm i forhold til A4 Cabriolet. Det understreger bilens sportslige udseende.

Audi RS 4 på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi RS4 2,9 TFSi Avant quattro Tiptr.
NYHED
9.595 kr.
Audi RS 4
2,9 TFSi Avant quattro Tiptr.
Køge
40.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi RS4 2,9 TFSi Avant quattro Tiptr.
NYHED
Leasingpris/md. 9.595 kr.
Audi RS 4
2,9 TFSi Avant quattro Tiptr.
Køge
40.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi RS4 2,9 TFSi Avant quattro Tiptr.
Leasingpris/md. 13.760 kr.
Audi RS 4
2,9 TFSi Avant quattro Tiptr.
Hørsholm
8.000
2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev