Audi A4

Audi som postkasse?

| Kristian Klarskov

"Vores sidste forsøg mislykkedes, og din pakke kan nu afhentes på vores servicecenter." Med Audi connect easy delivery, en fremtidig service fra Audi connect, vil denne meddelelse være fortid og gøre shopping online endnu mere bekvemt. Audi arbejder sammen med sine partnere DHL og Amazon om at udvikle en innovativ logistikservice, der sender pakker direkte til din bils bagagerum. Et pilotprojekt starter til maj i München, og det vil give brugerne mulighed for at benytte tjenesten for første gang. Audi connect easy delivery vil operere ved godkendelse af midlertidig nøglefri adgang til bilens bagagerum.

"Med omfattende tilslutningsmuligheder omdanner vi bilen til en serviceenhed og integrerer den endnu mere i vores kunders hverdag", siger Luca de Meo, chef for salg og marketing hos AUDI AG. "Audi connect easy delivery sparer tid og gør online shopping mere bekvemt og fleksibelt - fordele der bliver stadig vigtigere for målgruppen til et premium brand."

I fremtiden vil den nye service give kunderne mulighed for at indtaste deres Audi som leveringsadresse for online ordrer. DHL leverer forsendelsessystemet i pilotprojektet, mens Amazon som den første online forhandler tilbyder kunderne levering direkte til deres bils bagagerum.

Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, chef for teknisk udvikling hos Audi AG, understreger de høje standarder for udviklingsprojektets sikkerhed. "Som med alle vores connect tjenester har sikkerheden i forhold til bil og kundedata topprioritet for Audi. For os betyder Vorsprung durch Technik også, at Audi kunder skal kunne bruge disse former for innovative tjenester med ro i sindet og dermed få det fulde udbytte af denne merværdi. "

Hvis Audi ejeren er indforstået med, at DHL sporer deres bil i tidsrammen for den specifikke levering, vil DHL-chaufføren, der håndterer pakken, modtage en digital adgangskode til kundens bagagerum. Den kan kun bruges én gang inden for den bestemte tidsramme og udløber, så snart bagagerummet er blevet lukket igen. Tilsvarende vil Audi connect easy delivery kunder i fremtiden også kunne sende breve og pakker fra deres egen bil.

Med denne logistikservice vil kunderne nyde endnu mere fleksibilitet i forhold til leveringen af deres ordrer. Ud over den ekstra bekvemmelighed fremmer servicen også effektiviteten, da man undgår mislykkede forsøg på at levere pakker til kunder på deres angivne adresser og dermed reducerer mængden af trafik på vejene.

AUDI AG vil teste Audi connect easy delivery sammen med DHL og Amazon under virkelige forhold i et pilotprojekt, der skal starte til maj i München.

Audi A4 på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi A4 2,0 TDI 136HK 6g
NYHED
99.700 kr.
Audi A4
2,0 TDI 136HK 6g
Vejen
195.000
2011/2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi A4 2,0 TFSi 190 Sport Avant S-tr.
NYHED
299.900 kr.
Audi A4
2,0 TFSi 190 Sport Avant S-tr.
Rødovre
77.000
2017/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi A4 2,0 TDi 150 Sport Avant S-tr.
NYHED
249.900 kr.
Audi A4
2,0 TDi 150 Sport Avant S-tr.
Vejle
150.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev