Bentley Azure T er nok en af verdens mest elegante cabrioleter og kandidat til at blive en fremtidig klassiker. Med det unikke Bentley "T"-kendetegn  fremhæves modellens sportslige karakter og den 507 hk Bentley Azure T kombinerer exceptionel køredynamik med muligheden for at transportere fire personer i overdådig åben luksus.

Den nye Bentley Azure T er udstyret med en performance-version af Bentleys fabelagtige 6,75 liters V8-motor og er den seneste i rækken af Bentley modeller, der bærer "T"-emblemet. Continental Coupé fra 1996 var den første moderne Bentley T model efterfulgt af Bentley Arnage T i 2002. Begge er flagskibs-modeller med en karakteristisk sportslig karakter og uovertrufne præstationer. Af særlige kendetegn får Bentley Azure T  tonet kølergrill, 20 tommer aluminiumsfælge og "Le Mans" luftindtag i frontpartiet.

Bentley Azure T deler både motor og gearkasse med Bentley Arnage T og Bentley Arnage Final Series. V8-motoren med bi-turbo yder 507 hk ved 4.200 o/min, men mere imponerende er drejningsmomentet. Her er 1.000 Nm ved 3.200 o/min, men allerede fra 1.800 o/min er hele 90 procent af det maksimale drejningsmoment til rådighed. Motorens enorme kraftressourcer sikrer en acceleration fra 0-100 km/t på 5,5 sekunder og en topfart på 288 km/t. Hver af de håndbyggede V8-motorer kommer med en sortlakeret luftindsugningskasse, der bærer navnet på den konstruktør, der har været ansvarlig for samleprocessen. Kræfterne overføres til baghjulene gennem en 6-trins automatgearkasse fra ZF med mulighed for at skifte mellem tre individuelle køreprogrammer (Drive, Sport og Manuel) for optimal udnyttelse af motorens mange kræfter. En anden vigtig detalje i den nye Bentley Azure T er adskillelsen af undervognens og gearkassens sportsindstilling, der nu tillader føreren at aktivere den mere sportslige dynamik uafhængigt af hinanden.   

Som option kan Bentley Azure T kunder opgradere modellens bremsesystem til et system bestående af kulfiber og krydsborede ventilerede bremseskiver. Med et mål på 420 x 40 mm foran og 356 x 28 mm bagpå, er bremseskiverne de største, der er monteret på en serieproduceret bil i verden. Med otte-stemplede bremsekalibre er bremsesystemets bremseevne imponerende og samtidig er den uaffjedrede vægt reduceret med otte kilo, hvilket gavner den samlede køredynamik.

Bentley Azure T er en luksuriøs firepersoners cabriolet med overdådige pladsforhold. Med tryk på en knap behøver den tre-lagede stofkaleche blot 25 sekunder for at køre ned og da dette sker i et separat opbevaringsrum, har det ingen indflydelse på det voluminøse bagagerum, der er designet til at rumme to golftasker og håndbagage. Det bemærkelsesværdige interiør kan leveres i henholdsvis 42 og 25 forskellige eksteriør- og interiørfarver samt valg mellem flere typer af træ. Dertil kommer paletten af muligheder fra den specielle "Mulliner" afdeling, der skræddersyer modellen individuelt efter kundens ønsker.

Bentley Azure T, som præsenteres på L.A. Auto Show den 19. november 2008, kan allerede nu bestilles hos eneforhandleren i Danmark, Bentley Copenhagen med forventet levering sommeren 2009.