Bentley Continental GT som Cabriolet model

| -

Bentley Motors kan nu præsentere den nye Bentley Continental GT Cabriolet, en 2+2 cabriolet model som dermed fuldender Bentleys Continental modelrække. En række som i 2003 blev indledt med lanceringen af sports coupéen Continental GT og siden efterfulgt i juni i år med introduktionen af firedørs modellen Continental Flying Spur. Den nye Bentley Continental GT Cabriolet kommer på markedet sidst på året i 2006.

Med en topfart på over 304 km/t, et sofistikeret firehjulstræk, en spektakulær 12-cylinder motor, avanceret luftaffjedring samt en ekstremt stiv karrosserikonstruktion afspejler den nye Continental GT Cabriolet en fantastisk balance imellem ydelse og dynamik. Ligesom i Continental GT Coupé modellen har man også i Cabriolet modellen gjort brug af ædle træsorter og læder af den fineste kvalitet, og således vidner interiøret om et unikt stykke håndarbejde.

Frontpartiet har megen lighed med Continental GT Coupé, men Cabriolet modellens design er alligevel helt karakteristisk og unikt. Bentleys Design Director Dirk van Braeckel forklarer: “Med den nye Continental GT Cabriolet ønskede vi at skabe en stil, som både indeholdt det moderne og elegante kombineret med et sporty ydre som en ægte performance bil. Desuden ville vi sikre os, at Continental GT Cabriolet er lige smuk, hvad enten taget er oppe eller nede. I overensstemmelse med Bentley traditionen har den nye Continental GT Cabriolet en stof kaleche med elopvarmet glasbagrude. Selv når kalechen er nede, sikrer den gennemtænkte konstruktion, at der er rigeligt plads til både bagsædepassagerer og deres bagage.”

Continental GT Cabriolet bliver den nyeste Bentley cabriolet i den nuværende modelrække. Den følger efter den nye firesæders Arnage Cabriolet - Azure, der kommer på markedet til foråret 2006. Hvor Azure tilbyder det ultimative, hvad angår glamour og raffinement, så er Continental GT Cabriolet designet til kunder, der værdsætter den fænomenale ydelse, stil og spænding i en Continental GT foruden de ekstra fordele ved en åben klassisk Bentley.

Yderligere informationer om tekniske specifikationer, markedslancering og priser vil blive offentliggjort senere.

Bentley Continental på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Bentley Continental Supersports 6,0 aut.
NYHED
Leasingpris/md. 6.475 kr.
Bentley Continental
6,0 aut.
Silkeborg
74.000
2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Bentley Continental GT 560HK 2d
NYHED
Leasingpris/md. 3.386 kr.
Bentley Continental
GT 560HK 2d
Odense NV
246.000
2004
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Bentley Continental GT 6,0 aut.
Leasingpris/md. 3.991 kr.
Bentley Continental
6,0 aut.
Holbæk
120.000
2004
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev