Bentley Motors Ltd. lancerer ny Continental Flying Spur og Continental Flying Spur Speed

Med den nye Bentley Continental Flying Spur er der tale om en både mere raffineret og komfortabel model end tidligere samt en række nye individualiseringsmuligheder. Sammen med Bentley Continental Flying Spur lanceres også Bentley Continental Flying Spur Speed med hele 610 HK. Continental Flying Spur Speed er den hidtil mest kraftfulde 4-dørs model, den britiske bilfabrikant har produceret med unik køreoplevelse og kompromisløs ydelse, som helt igennem modsvarer det legendariske navn “Speed”.

Continental Flying Spur har siden lanceringen i 2005 været en succeshistorie for Bentley og har med sin uforlignelige kombination af imponerende ydelse, luksus, håndværk, stil og firedørs-praktik forstærket fascinationen af Continental modelrækken yderligere. Således er Continental Flying Spur blevet den mest succesfulde 12-cylinder luksussedan i verden.

Den nye Continental Flying Spur har en topfart på 312 km/t og accelerer fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Dens umiddelbare genkendelige stil har gennemgået en diskret udvikling med ændringer i designet for og bag, og den nye og mere opretstående kølergrill og de tydeligere lave luftindtag fremhæver den karakteristiske Bentley profil, mens den nye bagkofanger giver et mere aggressivt og rent udseende.

En række lydabsorberende forbedringer såsom akustisk glas i side- & bagruder, tri-laminerede isoleringskapper og højisolerede inderskærme sikrer Continental Flying Spurs placering som den førende i sin klasse.

Den nye Continental Flying Spur kan bestilles med et avanceret ”follow-to-stop”, radarbaseret Adaptive Cruise Control system, som registrerer trafik forude og styrer speeder og bremse derefter. Systemet har en unik sportsindstilling, der betjenes via en gearvælger, der er kalibreret således, at den giver den mest optimale og dynamiske reaktion og således maksimerer køreglæden.

Endnu en option er det nye Naim audiosystem, der giver verdens bedste lyd i kabinen. Systemet, som Naim har designet eksklusivt til Bentley, består bl.a. af 1100 Watt forstærker, 15 højttalere og dobbelte sub-woofers. Den nyeste udgave af Digital Signal Processor optimerer den lydmæssige oplevelse i bilen yderligere.

Affjedringen med double-wishbone i aluminium har forbedrede fjedre og dæmpere, og sammen med de nye 19-tommer Pirelli UHP dæk sikres en enestående køreoplevelse, hvor komforten er i højsædet.

Bentley’s stræben efter den højeste kvalitet inden for håndværk er understreget af de smukt bearbejdede træ- & kromindlæg. Paletten af eksteriørfarver er blevet udvidet med tre nye farver og fire duo-tone kombinationer, og der introduceres desuden to nye læderfarver. Den nye Continental Flying Spur har ydermere fået markerede sædesyninger, hvor der her kan vælges mellem 16 forskellige farver.

Continental Flying Spur Speed med hele 610 HK har hentet inspiration fra Bentley’s legendariske ‘Speed’ modeller, som første gang så dagens lys i 1923. Continental Flying Spur Speed accelerer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder og har en topfart på 322 km/t.

Den optimerede undervogn, den nye affjedring samt den forbedrede styring sørger for imponerende chassiskontrol, og de unikke 9.5Jx20 hjul med nye Pirelli P-Zero UHP performance dæk sikrer et exceptionelt vejgreb.

Continental Flying Spur Speed adskiller sig ved sine fine design features, inklusiv den mørke radiator og luftindtaggrille, bredere enderør og unikke 20-tommer hjul, hvilket alt sammen er med til at understrege bilens unikke kvaliteter.

Bentley Copenhagen forventer at kunne levere de første nye Bentley Continental Flying Spur & Flying Spur Speed til efteråret 2008.