I forbindelse med Pebble Beach Concours D'Elegance i Californien, USA præsenterer Bentley deres helt nye flagskib Bentley Mulsanne. Bentley Mulsanne er inspireret af Bentley 8 Liter, som firmaets grundlægger W.O. Bentley byggede i 1930.

Og på podiet i Pebble Beach ved siden af Bentley Mulsanne står W.O. Bentleys egen nænsomt restaurerede 8 Liter firmabil. Et automobilt mesterværk der repræsenterer den sidste store Bentley model der var designet, fremstillet og bygget op fra bunden af Bentley ingeniører - indtil nu.

Næsten 80 år senere kommer den nye Bentley Mulsanne, som med stor respekt for den mindeværdige historik, er et rendyrket og moderne eksempel på uovertruffen luksus og grand touring. Den helt nye Bentley Mulsanne er undfanget, designet og fremstillet udelukkende på Bentleys hovedkontor i Crewe, England. Modellen benytter en komplet ny platform og produktionen starter efter planen i det nye år i en dertil fremstillet højteknologisk produktionshal.    

"Den udfordring vi gav vores ingeniører var at kreere en stor ny Bentley, der ville skille sig ud som den absolutte top af britisk bilproduktion i kraft af modellens helt enestående og eksklusive køredynamik. Bentley ingeniørerne har taget udfordringen op med stor passion og resultatet er en luksuriøs grand tourer, der sætter nye standarder indenfor komfort, ubesværet kraftoverskud og detaljerigt håndarbejde - de selvsamme kvaliteter, som Bentley er kendt for", fortæller Formand og CE for Bentley Motors, Dr. Franz-Josef Paefgen i forbindelse med præsentation i Pebble Beach.

Bentleys designafdeling, der ledes af Dirk Van Braeckel, har slået stregerne til et flagskib, der tilbyder den klassiske sportslige stil, der gennem generationer er blevet synonym med Bentley og virksomhedens kraftfulde designfilosofi. "Fra de første tegninger har vi ladet os inspirere af de traditioner, vi har set i tidligere Bentley limousiner og har forsøgt at videreføre disse emotionelle værdier til en ny generation af Bentley entusiaster", fortæller Dirk Van Braeckel.

Anvendelse af Mulsanne navnet på en model, der bærer det ikoniske bevingede B som emblem, understreger firmates dybde rødder i motorsport og reflekterer samtidig den arv, seks sejre i det legendariske Le Mans motorløb medfører. Få steder i verden tilbyder en stærkere eller mere emotionel forbindelse med Bentley end det berømte Mulsanne sving.