Efter den succesfulde lancering af den nye Bentley Mulsanne ved Pebble Beach Concours d'Elegance i august og Frankfurt IAA biludstilling i september har flere end 1.000 kunder besøgt Bentley-fabrikken i Crewe, England til en privat fremvisning af Bentleys nye flagskib.


Bentley Mulsanne er designet og fremstillet uden kompromiser af Bentleys dygtige håndværkere og kombinerer raffineret performance med den uovertrufne luksus og elegance, som det traditionsfyldte mærke er synonym med.

Stuart McCullough, Sales & Marketing Bentley Motors forklarer: "Selv i denne tidlige fase overstiger interessen for Bentley Mulsanne vores forventninger til den samlede produktion i 2010. Bentley Mulsanne er selve essensen af Bentley og det har tryllebundet mange Bentley entusiaster verden rundt sammen med de mange potentielle kunder, vi har budt velkommen på fabrikken i Crewe i år."

Produktionen af Bentley Mulsanne starter op i andet kvartal af 2010 i en dertil nyopført produktionshal dedikeret til fremstillingen af den nye Bentley Mulsanne. De nye faciliteter forener den nyeste teknologi til fremstilling af blandt andet den forreste stødfanger i aluminium med den traditionelle metode, hvor det stolte håndarbejde er gået i arv gennem generationer.

Når Bentley Mulsanne er klar til levering til de første kunder i sommeren 2010, bliver det med et hidtil uset antal kombinationsmuligheder for såvel interiør som eksteriør. Den luksuriøse topmodel tilbydes i hele 114 forskellige eksteriørfarver, 21 tæppefarver, ni forskellige træsorter og 24 læderfarver, der alle er behandlet efter en årtier gammel metode, der sikrer at denne fremtidens klassiker aldrig mister sin glød.  Ydermere kan Bentley gennem deres individualiseringsprogram fremstille ethvert farveønske fra en kunde.

Det tager i alt ni uger at fremstille en Bentley Mulsanne, der elegant integreret i den luksuriøse kabine byder på iPod-tilslutning, Bluetooth og et 3G MMI system. Som ekstraudstyr kan vælges et fænomenalt audiosystem fra NAIM på imponerende 2.200 watt.

Bentley Mulsanne koster fra 6.310.000 kroner og kan allerede nu bestilles hos Bentley Copenhagen.