Bentley viser nu sin vision om en endnu mere magtfuld og effektiv fremtid med Bentley Hybrid Concept. Det er et teknologisk studie, der introduceres med Bentleys nye SUV i 2017. Bentley Hybrid Concept vil være at se på Beijing International Automotive Exhibition fra søndag den 20. april.

Bentley er førende i kampen for en renere fremtid, som det første luksusmærke, der kan præsentere en plug-in hybrid. Dr. Wolfgang Schreiber, bestyrelsesformand og Chief Executive for Bentley Motors siger: ”Der er ingen tvivl om, at plug-in hybridteknologien er helt i overensstemmelse med Bentleys kerneværdier, om at kunne tilbyde den ultimative luksus og bjergtagende præstationer. Vi understreger begge dele ved at kombinere vore motorer med elektrisk kraft, og derfor vil vi, lidt efter lidt, benytte denne teknologi i hele vort modelprogram. Når dette årti slutter, vil mindst 90 procent af vor produktion kunne fås med plug-in hybridteknologi. Vi er meget stolte af at kunne være pionerer på dette felt i luksussegmentet.”

Bentleys Plug-in Hybrid System
Bentleys hybridteknologi giver kunderne et bredt udvalg af moderne, magtfulde og effektive motorer. Systemet leverer en forøgelse af effekten på op til 25% med 70% reduktion i CO2-udledningen. Det vel at mærke uden at gå på kompromis med Bentleys legendariske komfort, det tidløse design og de stolte håndværkstraditioner. Med Bentleys hybridteknologi er det muligt at køre op til 50 kilometer på strøm alene. På en og samme tid er det dermed muligt at køre uden CO2-udledning i byen, og få forbedrede præstationer på landevejen.

Bentley Hybrid Concept
Bentley Hybrid Concept er baseret på Mulsanne, for at demonstrere, at hybridteknologien kan fremelske oplevelsen af både luksus og præstationer. Kobber bruges som et styling-element både ude og inde, for at understrege tilstedeværelsen af elmotoren på forlygter, kølergrill, bremsekalibre og en række andre detaljer. Samtidig benyttes kobbersøm i det særlige diamond-quiltede interiør.

Bentley Hybrid Concept præsenteres side om side med tre andre medlemmer af Bentley-familien. Den nye Flying Spur V8 får sin kinesiske debut, og klarer allerede over 800 kilometer på en optankning. Den nye Continental GT Speed — den hurtigste Bentley nogensinde, med 635 hk, 820 Nm og en topfart på 331 km/t — får også sin kinesiske debut, sammen med den nye Continental GT V8 S.