Som de første tilbyder Volkswagen nu også deres miljøvenlige Passat BlueMotion med den økonomiske TSI-motor med 122 hk.


Med et forbrug på op til 17,2 km/l og CO2 udslip på 136 g/km viser Volkswagen endnu engang vejen mod en grønnere fremtid.

Sidste års mest populære Passat - Passat BlueMotion - tilbydes nu også med benzinmotor. Aldrig før har en benzindrevet Passat været mere økonomisk. Denne bil med forbilledligt lave emissioner og samtidigt lavt brændstofforbrug, kan allerede nu bestilles hos samtlige danske Volkswagen-forhandlere.

TSI-motor med 122 hk
Tilsammen bevirker den komplette teknologipakke i Passat BlueMotion, at den kører længere pr. liter benzin i forhold til den "normale udgave" af Passat. Samtidig reduceres CO2-emissionerne med 19 g/km. Volkswagen vil tilbyde den serieproducerede version af Passat BlueMotion både som Sedan og Variant. Passat BlueMotion vil som den første Passat i Danmark, blive udstyret med den nye 1,4 TSI-motor med 122 hk og den vil som noget nyt blive tilbudt i både en trendline- og en comfortline-version. Momentet på 200 Nm allerede fra 1.500 til 4.000 omdrejninger betyder, at den ikke går på kompromis med trækkraft.


Fremtidssikret teknologi
Med BlueMotion-teknologien viser Volkswagen, hvordan man ved hjælp af gennemtænkt drivlinjeteknik og målrettede aerodynamiske tiltag kan gøre konventionelle biler og dermed biler, der er til at betale, ekstremt økonomiske. Forbruget på 17,2 km/l (sedan-udgaven med DSG-gear) og rækkevidden på 1200 km, viser på imponerende vis, hvilket potentiale der er i Volkswagens miljøskånende teknologier.

De aerodynamiske ændringer, den nye start-stop-automatik, den kompakte og effektive 1,4 l TSI-motor og gearkassen med længere udveksling, er enten helt nye eller forbedret væsentligt i forhold til første BlueMotion-generation. Desuden har Volkswagen udviklet et system til genanvendelse af bremseenergien, som gør, at motoren bliver aflastet, og forbruget reduceres yderligere.

Priserne på den nye Passat BlueMotion starter ved 345.396 kr. for en limousine og 365.400 kr. for en Variant.