Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG udvider det succesfulde Porsche Cayenne modelprogram med en eksklusiv version, der kun bliver fremstillet i en begrænset serie. Produktionen af den nye Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 vil blive begrænset til kun 1.000 enheder.


Med den nye model fortsætter Porsche den innovative designlinje, der allerede er igangsat med de succesfulde modeller Porsche Cayman S Porsche Design Edition 1 og Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2. Fra deres base i Zell am See, Østrig har Porsche Design Studio efterladt deres tydelige signatur visualiseret igennem modellens gråmetallic farvenuance kombineret med sorte design-striber, der tydeligt fremhæver den sportsorienterede SUV. De flotte 21 tommer SportPlus aluminiumsfælge, der er lakeret i samme farve som eksteriøret, er standardudstyr sammen med bi-xenon forlygter, tonede ruder fra B-stolpen og bagud og et rødt S i modelbetegnelsen "Cayenne GTS".


Det sofistikerede ydre bakkes op af et interiør udført i sort naturlæder og blødt alcantara med røde kontrastsyninger på instrumentbord og dørsider. De el-justerbare sæder med memory-funktion og indpræget Porsche-emblem i nakkestøtten har alcantara i midten og læder på siderne både for og bag. For at tilføre resten af kabinen et diskret og lækkert strejf af elegance er dele af midterkonsollen, dørsider samt loftshimmelen også beklædt med alcantara, mens panelerne i kulfiber trækker associationer fra motorsportens racerbaner.

Den unikke oplevelse forstærkes af den 4,8-liters V8-motor, hvis enestående kraftudfoldelse akkompagneres af sportsudstødningssystemet, som er standard. Porsche-motoren yder 405 hk ved 6.500 o/min og har et imponerende drejningsmoment på 500 Nm til rådighed allerede fra 3.500 o/min. Udstyret med den standardmonterede 6-trins Tiptronic S automat-gearkasse accelererer Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 fra 0-100 km/t på 6,5 sekunder og videre til tophastigheden på 251 km/t.


Traditionen tro kommer enhver Porsche Edition Design model med en unik accessories, her i form af et Porsche Design Chronograph herrearmbåndsur, der matcher nummereringen af bilen. Type P´6612 hedder det eksklusive ur med et letvægtshus i titanium, der måler 42 millimeter i diameter og stållænke i en speciel DLC-farve (diamond-like carbon).