Clio Grand Tour Concept

| -

På Biludstillingen i Geneve 2007 præsenterede Renault Clio Grand Tour Concept. Bilen giver en forsmag på den videreudvikling, der kommer til at ske på Clio III. Clio Grand Tour Concept retter sig mod kunder, der ønsker en dynamisk og attraktiv stationcar.

Clio Grand Tour Concept er 4,2 meter lang og appellerer til bilkøbere, som ønsker en kompakt stationcar, der samtidig er både sportslig og elegant. Der er dog ingen tvivl om herkomsten, Clio III's karakteristiske profil er let at kende, selv om formen er fremhævet med mere markante kurver. Den sportslige stil understreges af Renault's 2.0 16V 200 hk benzinmotor, en motor, der giver masser af køreglæde.

Lygterne i den strømlinede front har højtydende LED's (lysdioder), og de kompakte baglygter understreger Clio Grand Tour Concept's elegante karakter. Sidespejle og kofangere er lakeret i samme farve som karrosseriet, Comet Gold. Hertil kommer de markante aluminiumshjul - 18" fælge foran og 19" bagpå.

Et stort, praktisk bagagerum

Clio Grand Tour Concept's generøse størrelse vil helt sikkert leve op til kravene hos de kunder, som søger en bil, der er en god kombination af personlighed og praktiske egenskaber. Interiøret kan varieres, og det længere udhæng bagpå (større end på Clio III) giver fremragende bagagekapacitet.

Clio Grand Tour Concept har et imponerende bagagerum på hele 430 liter, der er hele 1,7 meter langt. De to separate bagsæder er lette at klappe ned, så man får et fladt bagageareal. Det tager således kun et øjeblik at ændre Clio Grand Tour Concept til en topersoners coupé med et bagagerum på 1.275 liter.

Men bag alt dette er Clio Grand Tour Concept stadig en Clio, og det betyder, at den er komfortabel og let at leve med. Det praktiske interiør er perfekt til afslappede ture, og panorama-glastaget skaber en lys og luftig fornemmelse, som understreger kabinens rummelige størrelse og det store bagagerum.

Renault Clio på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Clio IV 1,2 16V Expression
NYHED
74.900 kr.
Renault Clio
1,2 16V Expression
Rødovre
63.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Clio Sport Tourer 1,2 16V Authentique 75HK Stc
NYHED
74.800 kr.
Renault Clio
Sport Tourer 1,2 16V Authentique 75HK Stc
Sakskøbing
114.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Clio Sport Tourer 1,5 DCI Expression 75HK Stc
NYHED
69.900 kr.
Renault Clio
Sport Tourer 1,5 DCI Expression 75HK Stc
Varde
161.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev