Suzuki

Danmarksmesterskab til Suzuki

| -

Suzuki Motorsport fik en fantastisk afslutning på 2013-sæsonen, da årets sidste DM-rally i weekenden blev kørt på vejene i og omkring Herning. Et Danmarksmesterskab, to divisionssejre og et DASU-sølv blev det til.

Danmarksmesterskabet blev for andet år i træk kørt i hus af Kenneth Madsen/Henrik Dernoff, der stille og roligt kunne køre sæsonens 3. divisionssejr hjem i deres Suzuki Swift Maxi 2000. Dermed vandt de igen den samlede DM-titel for Tunet National biler. ”Vi fik vores Danmarksmesterskab, men jeg har aldrig kørt så langsomt før,” siger Kenneth Madsen, der havde så gode kort på hånden, at det reelt set blot drejede sig om at gennemføre løbet. ”De første tre prøver gik ikke godt for os, for jeg syntes, at vi kørte for langsomt, og da vi så gik mere til den, røg vi ud på en mark. Siden fandt vi et bedre tempo, men stadig var det med en kæmpe sikkerhedsmargen.”

Den anden divisionssejr ved DM6 stod teamets helt unge Jacob Madsen for. Sammen med Arly Larsen kørte han sin Swift Sport til endnu en sejr i klassen for ikke tunede biler. En gentagelse af deres bedrift fra DM5 afdelingen, som var teamets første start i rally-DM. 2 sejre i 2 løb. Det tegner godt for næste sæson. Sølvmedaljerne i Dansk Automobil Sports Unions mesterskab for de mindre biler i Tunet National divisionen løb René Harms/Lone Otto af med. ”Vi kæmpede med Rasmus Sørensen om sølvet, men da han kørte af på den første rundbane ved start lige foran os, blev vores løb meget anderledes,” siger René Harms.

Suzuki Motorsports teamchef Anders Lysen, som sammen med John Madsen selv var til start i Herning, var godt tilfreds med sæsonafslutningen. ”Vi fik en tredjeplads i divisionen, og selv om vi er glade for det resultat, så har vi nu jublet mest over de resultater, som de øvrige teammandskaber har kørt hjem for Suzuki Motorsport.”

Suzuki på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Swift 1,2 Dualjet Fit
NYHED
89.900 kr.
Suzuki Swift
1,2 Dualjet Fit
Glostrup
53.000
2016/2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Splash 1,2 GLX ECO+
NYHED
48.800 kr.
Suzuki Splash
1,2 GLX ECO+
Slangerup
82.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Swift 1,2 16V City 94HK 3d
NYHED
79.980 kr.
Suzuki Swift
1,2 16V City 94HK 3d
Tønder
62.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev