Den italienske bilkoncerns nye rummelige familiebil, Fiat Tipo, melder nu sin ankomst på det danske marked til priser startende fra 169.990 kr. Ifølge Fiat så henvender den nye Tipo sig især til familer, som har behov for god plads, men som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken udstyr, design eller køreglæde i hverdagen.

“Vi er rigtig glade for at kunne introducere vores nye Tipo på det danske marked. Sammen med vores forhandlere glæder vi os meget til at komme i gang med salget af en bil, der rummer alt det, Fiat står for. Samtidig matcher den noget af det, danskerne efterspørger allermest, når de kigger på bil; nemlig værdi for pengene. Fiat Tipo kører rigtig godt, har masser af plads og udstyr, og det er altsammen pakket flot ind i godt gedigent italiensk design”, siger Steffen Holm, pressechef hos Fiat Danmark.

Fiat Tipo leveres som hatchback med fem døre eller som Station Wagon. Begge udgaver er designet med fokus på rummelighed og funktionelle løsninger for at lette en travl hverdag. Selvom der er tale om en stor bil med masser af plads til passagerne og baggage, er Fiat Tipo kendetegnet ved dynamiske linjer, der giver et flot og attraktivt ydre.

Femdørsversionen måler 437 cm i længden, mens Station Wagon-versionen er 457 cm. Akselafstanden er for begge versioner 264 cm, hvilket giver fantastisk plads i kabinen og et baggagerum med en kapacitet på henholdsvis 440 liter i hatchback og 550 liter i Station Wagon.

Modelprogrammet er enkelt og overskueligt opbygget. Man kan vælge mellem udstyrsniveauerne Pop, Easy eller Lounge samt fire motorvarianter. Her kan man vælge imellem to benzinmotorer: En 1.4 16v med 95 hk eller en 1.4 16v T-Jet Turbo med 120 hk og to MultiJet dieselmotorer: En 1,3 liters med 95 hk og en 1.6 liters med 120 hk.

Priser
Prisen for Fiat Tipo hatchback starter ved 169.990 kr. for en Tipo 1,4 16v Pop med 95 hk. Merprisen for en Stationwagon er 12.000 kr.

Fiat Tipo kommer med masser af udstyr selv fra første trin, Pop, hvor eksempelvis aircondition, elruder foran samt elsidespejle med varme er standard. Easy-versionen byder yderligere på bl.a. læderrat, varme i forsæderne og multimediesystem med 5” touchscreen, Bluetooth og Fiats Live-Services hvor man bl.a. kan tjekke Facebook-opdateringer eller høre musik via sin mobiltelefon. Topudgaven Lounge har blandt andet regn- og lyssensor, fartpilot, klimaanlæg, 16” alufælge og multimediesystem med 7” skærm i høj opløsning.

Den nye Tipo kan opleves hos landets Fiat-forhandlere, der inviterer til Danmarkspremiere og åbent hus, i weekenden d. 4. – 5. marts.