VW Golf

Den nye Golf Plus.

| -

På årets Bologna Motor Show er den nye Golf Plus netop blevet afsløret. Indenfor de snart fire år, Golf Plus har været på markedet, har den sikret sig en position som den familievenlige Golf: Praktisk som en van og kompakt som en Golf. Nu kommer en forbedret udgave af Golf Plus, ikke mindst i disciplinen reduceret brændstofforbrug. Alene ved at skifte til det nye motorprogram af common-rail TDI motorer nedsættes brændstofforbruget med op til 0,8 liter brændstof pr. 100 km.

Optisk set bygger den nye Golf Plus bro til den ny-klassicistiske stil, der blev indført med den nye, sjette generation af Golf. Det fremgår især af det nydesignede frontparti, men også stødfangerpartiet bagpå og tagrælingen er nye, optiske elementer. Nye stål- og letmetalfælge runder pakken af optiske eksteriør modifikationer af. Indvendig er det detaljer som nye stofdessiner, og samme instrumenter, rat og betjening af klimaanlægget (Climatronic) som i den nye Golf.

På det tekniske område benyttes samme fornyelser som blev indført med Golf VI til Golf Plus. Foruden de nye, letløbende og miljøvenlige common-rail TDI motorer (fra 66kW/90 HK til 103 kW/140 HK) kommer en række innovative forbedringer, som f.eks. de økonomiske seks- og syvtrins dobbeltkoblings DSG-gearkasser. I programmet over ekstraudstyr ses nu også fartpilot med automatisk afstandsregulering (ACC) og parkeringsassistent med bakkamera. Det er det system, der kan parallelparkere bilen uden at føreren rører rattet. 

Den nye Golf Plus forventes til Danmark i løbet af foråret 2009.

VW Golf på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Golf IV 2,0
NYHED
14.800 kr.
VW Golf
2,0
Brøndby
214.000
2001
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Golf VII 1,0 TSi 85 Trendline
NYHED
134.900 kr.
VW Golf
1,0 TSi 85 Trendline
Rødovre
78.000
2017/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW e-Golf VII
NYHED
154.900 kr.
VW Golf
Rødovre
46.000
2017/2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev