Honda på IAA 2005 i Frankfurt

Et halvt år efter afsløringen af Civic Concept på Geneve Motor Show er den nye Honda Civic klar til det europæiske marked og ser ud til at kunne leve op til de forhåbninger og forventninger, der opstod i kølvandetpå afsløringen i Geneve.

 

Nu har du mulighed for at gå den nye Honda Civic efter i sømmene, når den præsenteres på dette års IAAi Frankfurt. Verdenspremiere er der også til Civic Hybrid 4-dørs, der er udstyret med en ny 1,3-liters i-VTECmotor, der har et output svarende til en 1,8-liters motor sammen med den mere effektive IMA (IntegratedMotor Assist).

Den nye Honda Accord 06 er også med på standen. Den vises blandt andet med Hondas prisbelønnededieselmotor, 2.2 i-CTDi, og bliver på den baggrund en anden spændende nyhed for de danske bilisterkort efter årsskiftet 2005/2006. Indtil videre har man i Danmark udelukkende kunnet opleve Hondas førstedieselmotor i den populære SUV, hvor den først og fremmest har vundet anerkendelse for sin positivebrændstoføkonomi og støjsvage, kraftige motorpræstation.

 

Hondas dieselprogram i Danmark udvides yderligere i 2006 med den 6-sædede Honda FR-V, der ventes atblive velmodtaget ikke mindst som gulpladebil. FR-V fremvises ikke på dette års IAA.

Hondas sportslige arv fremvises ved S2000 R, B.A.R. F1 samt NSX R, og du kan se nærmere på den nyeste sikkerhedsteknologier i den nye Honda Legend cut model.