Den nye Opel Corsa vinder endnu flere ”Årets Bil priser”

Det britiske specialmagasin ”What Car?” kroner Corsa som Årets Bil 2007

Den nye Opel Corsa er netop kåret som ”Årets Bil 2007” og ”Best Supermini” af det anerkendte forbrugerblad ”What Car?” i Storbritannien.

Corsa slog 14 vindere i kategorien før kåringen, endnu en pris var i hus. ”Den måtte slå nogle andre utroligt fine biler for at vinde i kategorien ”Best Supermini”, og selvfølgelig er også årets kroning en flot præstation,” sagde Stewe Fowler, grupperedaktør for magasinet ”What Car?”.

Han fortsatte: ”Corsa kører godt, og den ser godt ud. Det er Corsaen som en helhed, vi holder af, for købere af superminier opfylder den alle krav. For os er det den bedste nye bil, vi har haft den glæde at teste de sidste 12 måneder.”

Corsa er blevet hyldet flere gange. Den blev bedste lille bil i ADAC Readers Choice Award ”Gelber Engel 2007” i Tyskland, bedste familiebil i klassen op til 14.500 Euro valgt af Flemish Driver’s Association i Belgien og fik prisen ”Autobest 2007”, det mest betydningsfulde trofæ, man kan få i det centrale og østlige Europa. Desuden valgte flere end 140 tyske, østrigske og schweiziske motorjournalister Corsa som ”Top Car 2007”. De nationale udgaver af ”Autobild” i Polen, Serbien og Kroatien placerede Corsa på en førsteplads som ”Number 1 Car” og to journalistforeninger valgte Corsa som Årets Bil henholdsvis i Rumænien og også i Kroatien. I Serbien og Slovenien blev Corsa også kåret som årets bedste.

Ikke at forglemme: Opel Corsa blev ”Årets Bil i Danmark 2007”, kåret af 29 medlemmer af ”Motorjournalisternes Klub Danmark”. Corsa er især blevet fremhævet for prisen, det omfattende sikkerhedsudstyr i alle modeller (ESP, seks airbags, aktive hovedstøtter), sikkerheden dokumenteret gennem de fem stjerner opnået i den uvildige EuroNCAP crashtest samt køreegenskaberne og pladsforholdene. Og så er mange begejstrede for designet.