Peugeot

Direktørskifte hos Peugeot Danmark

| -

Flemming Bak har efter tre års virke hos Peugeot Danmark fratrådt sin stilling som adm. direktør for K. W. Bruun Scandi A/S og K. W. Bruun Import A/S.
Som ny adm. direktør for de to selskaber er udnævnt Kenneth Hansen, der kommer fra en stilling som adm. direktør for Dankor Autoimport A/S (Chevrolet-importen til Danmark.)

Kenneth Hansen har en solid erfaring i bilbranchen, idet han tidligere har været direktør for både SsangYong Danmark, Peugeot i Sverige og ikke mindst Chevrolet Danmark, hvor han har været manden bag de seneste års succeshistorie.

Peugeot skal igen være Danmarks mest solgte personbilsmærke
Peugeot Danmarks nye adm. direktør glæder sig til at stå i front og lede løveflokken: ”Peugeot er et spændende mærke med en unik historie som markedsleder i et årti på det danske marked, og det glæder jeg mig rigtig meget til at stå i spidsen for”, fortæller Kenneth Hansen og fortsætter: ” Jeg vil bl.a. sætte fokus på det gode købmandskab, og mit mål er helt klart at føre Peugeot tilbage øverst på podiet som Danmarks mest solgte personbilsmærke.”


Kenneth Hansen understreger, at dette ikke bare er luftkasteller: ”Vores modelprogram har gennemgået en markant fornyelse, og vi har nu en række stærke modeller, der tilbyder både kvalitet, design og rigtig gode køreegenskaber. Vores seneste model, 508, er et perfekt eksempel på den moderne Peugeot – og med den nye 208, som lanceres her i foråret, har vi al mulig grund til at være optimistiske. Herudover vil jeg fremhæve vores dedikerede Peugeot-forhandlere, der med deres professionalisme og engagement uden tvivl er et af vores helt stærke kort.”

Peugeot på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot 308 1,6 BlueHDi 120 Allure Sky SW
NYHED
189.700 kr.
Peugeot 308
1,6 BlueHDi 120 Allure Sky SW
Faaborg
57.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot 207 1,6 CC
NYHED
69.900 kr.
Peugeot 207
1,6 CC
Ringe
149.000
2007/2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Partner L1 Flexpack 1,6 e-HDi Cool 'N' Tool ESG 90HK Van Aut.
NYHED
72.900 kr.
Peugeot Partner
L1 Flexpack 1,6 e-HDi Cool 'N' Tool ESG 90HK Van Aut.
Give
25.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev