Land Rover Discovery 3 fås nu til ny, nedsat pris. Samtidig er automat-gear blevet standard i alle udstyrsversioner.

 

”Med pris nedsættelse og ekstra standardudstyr har vi gjort Discovery 3 på hvide plader så prismæssigt attraktiv, at den appellerer til de kunder, der før ændringerne af afgiftsreglerne ville vælge modellen ombygget til camper,” si-ger administrerende direktør for Land Rover Danmark A/S, Per Temmesen. Automatgear har tidligere kostet kr. 46.833,-, men er nu standardudstyr uden merpris.

Discovery 3 van på gule plader fås også med automatgear som standard, ud-styr som tidligere kostede kr. 15.000,-.

SE versionen har derudover PDC (Parking Distance Control), foran som stan-dard og metallak uden beregning. HSE versionen har endvidere, blandt andet, HI ICE Harman Kardon audioanlæg med otte højttalere, passiv subwoofer, CD skifter til seks CD’er i instrumentpanelet og lydstyrkekontrol på rattet - samt elektronisk sammenklappelige sidespejle og Premium Navigation.

Discovery 3 er typegodkendt til 2.995 kg, og det betyder, at tillægsafgiften på 5.040 kr. er uændret.

Discovery 3 er en af de mest avancerede og kraftfulde firehjulstrækkere, der findes, og ved hjælp af det unikke og patenterede Terrain Response System kan bilens køreegenskaber optimeres til de aktuelle vej- og vejrmæssige ud-fordringer.

Kabinen er rummelig med mulighed for op til syv sæder. Anden og tredje sæ-derække kan foldes helt ned, så de er i niveau med gulvet. Dermed opstår et stort brugbar bagageområde.

 2,7 liters TDV6 dieselmotoren har et højeste drejningsmoment på hele 440 Nm, som er til stede ved 1.900 omdrejning er pr. minut. Motoren yder 190 he-stekræfter og kører 9,6 km/l målt efter EU-normen.

Discovery 3 fås fra 680.000 kr. på hvide plader og 340.395 kr. ekskl. moms på gule plader (395.000 kr. inkl. moms). Priserne er ekskl. levering.