Alfa Romeo Giulietta er blevet opdateret. Den sporty Alfa Romeo har fået en gennemgående opdatering, og blev for nylig præsenteret på den internationale biludstilling i Geneve.

Især den nye front er iøjnefaldende. Den henleder tankerne på storesøstermodellen Giulia, som kommer til Danmark senere på året. At fronten er ny ses især på kølergrillen, som er ændret betydeligt, og den ikoniske Alfa-trekant fremstår nu mere markant. Forlygtepartiet er også nyt med mørkt omrids af lygtehuset på alle modeller. Bagerst er Giulietta logoet ændret og rykket fra midten til under højre baglygte, hvilket også er et kendetegn for de nye Alfa Romeo-modeller.

Indvendig er designet fortsat strømlinet. Blandt de væsentligste tilføjelser er nye indtræk på sæderne samt en ny matsort finish på instrumentpanelet, og selve instrumenterne er flot opdateret med ny grafik og elegant hvid skrift.

Automatgear med dobbeltkobling
En Alfa Romeo skal ikke alene se godt ud. Den skal også være lidenskabelig og velkørende. Det afspejler i høj grad motorprogrammet på den faceliftede Giulietta. Som noget helt nyt fås den nye Giulietta med den stærke 1,6 liters dieselmotor med 120 hk nu i kombination med en lynhurtig 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Der er fire benzinmotorvarianter at vælge imellem. Basismotoren er på 1,4 liter med 120 hk, der også fås med 150 hk eller 170 hk; de to sidstnævnte begge med MultiAir teknologi som giver højere ydelse og bedre økonomi. Topmodellen Veloce har en 1,8 liters motor med 240 hk. Acceleration fra 0-100 km/t klares på blot 6,0 sekunder, mens topfarten lander på 243 km/t. Udover den 120 hestes dieselmotor, leveres Giulietta desuden med en 2,0 liters dieselmotor, der yder henholdsvis 150 og 175 hk.

Alfa Romeo Giulietta kommer i tre udstyrsniveauer: Giulietta, Super samt Veloce. Den er rigt udstyret allerede i basisversionen, mens Super yderligere byder på bl.a. alu-fælge, klimaanlæg og cruise control, og endelig har topversionen Veloce bl.a. sportssæder, sportslæderrat, parkeringssensor for og bag m.m.

Alfa Romeo Giulietta priserne starter ved 287.000 kr., mens beskatningsgrundlaget ved erhvervsleasing starter fra ca. 235.000 kr.