46.643 biler

Læs mere om Alfa Romeo her

Alfa Romeo Giulia
Guide

Fede biler, du kan spare mange penge på

Gider du ikke høre mere om elbiler, så læs med her. Vi har fundet fem fede biler, hvor værditabet har ædt nyprisen midtover - så du kan spare masser af penge.

Læs nu
Alfa Romeo Giulia
Guide

Guide: Otte fede biler med lav ejerafgift

Hvad skal man gøre, hvis man drømmer om en fed bil, men ikke har lyst til at blive flået i de løbende afgifter til staten. Ja, du kan købe dig en elbil - eller en af de otte fede, flotte og fantastiske biler, vi har fundet til dig, og som alle koster under 3.000 kroner i årlig grøn ejerafgift.

Læs nu

Alfa Romeo, eller i daglig tale ofte blot kaldet Alfa, er ofte en bil, som deler vandene. Enten elsker man den for dens frække design og sporty køreegenskaber, eller også hader man den. Ligegyldigt hvad, kan man dog ikke ændre på, at Alfa Romeo har lavet nogle legendariske biler. Biler som alle har den italienske DNA med lækkert design, hvor der er kælet for detaljerne både indvendigt og udvendigt. Alfa’s modelprogram er desværre ikke så bredt på det danske marked, hvor det kun er Alfa Romeo MiTO og Giulietta, som er at finde hos forhandlerne, medmindre der skal graves dybt i pengepungen, for så kan man også købe sportsvognen Alfa 4C, der blev lanceret i 2013.

På brugtbilsmarkedet er der dog et langt større udvalg af Alfa Romeo,, hvor smukke modeller som Alfa Romeo 147, 156 og 159 let kan findes, og i forhold til de direkte konkurrenter så får man rigtig meget bil for pengene i en brugt Alfa Romeo. Hvis man gebærder sig rigtigt på brugtbilsmarkedet og forstår at passe ordentligt på sin bil, så kan man faktisk lave en god investering. Priserne på klassikere som Alfa Romeo Spider, Sprinter og GTV stiger nemlig, hvis bilen passes ordentligt, og så bliver man tilmed yderst godt kørende i biler, som har legende status.Alfa Romeo blev grundlagt i Milano i 1910, og hovedsædet ligger stadig i den norditalienske storby, hvor der arbejdes på design og udvikling, mens størstedelen af produktionen siden 1970 har foregået på fabrikken i Napoli. Fra den spæde begyndelse blev virksomheden grundlagt som A.L.F.A (Anonima Lombarda fabrrica Automobili). Lige siden 1911 har Alfa Romeo været involveret i racerløb, og det er blot andet også derfor, at Alfa har et renommé som producent af dyre sportsvogne. I 1925 vandt den italienske bilproducent det første verdensmesterskab (det nuværende Formel 1). Det var efter denne sejr, at man satte en laurbærkrans rundt om logoet. Siden 1986 har Alfa Romeo været ejet af Fiat koncernen, og siden 2007 har Alfa været en del af Fiat Group Automobiles. I perioden fra 1932-1986 var det et statsejet italiensk holdingselskab, som ejede Alfa Romeo. Siden Fiats overtagelse er det blandt andet blev til to titler som årets bil i Europa i henholdsvis 1998, hvor Alfa Romeo 156 løb med titlen, mens Alfa Romeo 147 gjorde det tre år senere.Alfa Romeos logo er tegnet af grafikeren Romano Cattaneo i 1910 og er inspireret af Viscontifamiliens våbenskjold med et rødt kors og en slange, der æder et menneske

Alfa Romeo har altid været nyskabende på motorfronten, og kan tage æren for meget af den teknologi, som igennem årene er havnet i almindelige biler. Blandt andet direkte indsprøjtning i benzinmotorer. Alfa Romeos racerbiler er udstyret med et grønt firekløver, som kan sammenlignes med BMW’s M, mens Alfa heller ikke udstyrer sine biler med GTI men blot TI eller QV.Indlæser..