Ferrari vil bortauktionere en helt særlig LaFerrari Aperta til fordel for Red Barnet – prisen forventes at blive over 43 millioner kroner.

LaFerrari er i sig selv en helt unik konstruktion, der kun er bygget 500 eksemplarer af. Kombinationen af en 6,3-liters V12’er og en elmotor giver en samlet effekt på 963 hk. Hiv toppen af, og så har du den endnu mere eksklusive Aperta-version. Dén er der kun bygget 209 eksemplarer af – indtil nu. Ferrari har nemlig valgt at bygge et eksemplar mere, som skal bortauktioneres i forbindelse med fejringen af Ferraris 70-års fødselsdag.

Det er RM Auctions, der skal stå for auktionen, og alle pengene går til Red Barnet International, som vil bruge dem til et internationalt program for skolegang. Forventningerne til prisen er høje, for sidst man bortauktionerede en LaFerrari til velgørenhed, indbragte den 43 mio. kr. – uden dansk afgift.

Topløs hastighedsrekord
Forskellen er, at man sidst bortauktionerede den lukkede variant. Denne gang er det Aperta, som er Ferraris hurtigste cabriolet til dato med en topfart på 350 km/t. Og da Ferrari har besluttet at bygge en sidste bil netop til velgørenhed, skal den nok indbringe en stor pose penge.

For at gøre den sidste bil unik, er den lakeret i en speciel Rosso Fuoco-metallak, flankeret af to racerstriber i Bianco Italia, der løber over bilen fra næse til hæk. Indvendigt er interiøret beklædt i sort alcantara og skinnene sort kulfiber, samt røde syninger i sæderne.

Auktionen afholdes allerede 9. september, så det er med at skynde sig, hvis du vil eje den unikke LaFerrari og samtidig støtte en god sag.