Fiat hilser bilafgifter velkommen

| -

Regeringens lovforslag om at omlægge bilafgifterne til fordel for de miljørigtige biler får en positiv modtagelse hos Fiat. ”Det er et skridt i den rigtige retning,” lyder det fra den italienske storproducent af miljøvenlige, mindre personbiler.

Regeringens omlægning af bilafgifterne er helt i tråd med Fiat-koncernens strategiske satsning gennem flere år, nemlig produktion af miljøvenlige personbiler.

”Vi ser positivt på regeringens udspil om en omlægning af bilafgifterne. Det er et skridt i den rigtige retning. Dels er det et fornuftigt indgreb over for miljøet, dels betyder det, at familier med mindre indkomster i langt højere grad vil få mulighed for at anskaffe sig en ny og sikker bil,” siger administrerende direktør i Fiat Automobiler Danmark A/S Niels Rønnebech.

Fiat har længe haft fokus på miljøet og, er ifølge en international rapport fra European Federation for Transport and Environment (T&E), det mest miljørigtige bilmærke. Det betyder samtidig, at Fiat-koncernen – som den eneste af de 20 største bilproducenter – allerede nu lever op til EU’s målsætning for 2008 om at reducere CO2-udslip fra personbiler.

”Vi ser dette som et første skridt i retning af en gennemgribende reform af afgiftssystemet i Danmark. Så længe bilismen fortsat bliver marginalt beskattet med 180 pct., er de reelle problemer omkring en forældet og usikker bilpark ikke løst,” siger Niels Rønnebech.

Fiat på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Punto 1,3 MJT Evo Dynamic 74HK 5d
NYHED
29.900 kr.
Fiat Punto
1,3 MJT Evo Dynamic 74HK 5d
Brørup
339.000
2010/2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Ducato 33 3,0 JTD Kassevogn LHT
NYHED
29.899 kr.
Fiat Ducato
3,0 JTD Kassevogn LHT
Esbjerg N
258.000
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Bravo 1,6 SX
NYHED
12.900 kr.
Fiat Bravo
1,6 SX
Rødding
98.000
1995
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev