Fiat

Fiat klar med naturgasbiler i Danmark

|

Fiat træder nu ind på det danske marked for gasbiler og kan inden for de kommende måneder præsentere en lang række modeller, der kan køre på CNG - naturgas til biler. Det sker efter et nyt energiforlig i Folketinget, der bidrager med midler til udbygning af infrastrukturen for gas i Danmark samt et ændret afgiftssystem, som medfører at gasbiler nu har det samme fradrag i registreringsafgiften, som dieselbiler har i dag.

 
”Hos Fiat hilser vi ændringerne velkommen og er glade for, at det danske marked endelig er klar til tage imod den miljørigtige biogas, for det betyder, at vi kan være med til at sænke CO2-udledningen på biler i Danmark, samtidig med at vi kan tilbyde forbrugerne et stort udvalg af modeller til konkurrencedygtige priser,” siger Steffen Holm, Pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark.

Uanset hvilken type bil man er til, bliver det ikke noget problem at erhverve sig en af de nye gasbiler. Fiats CNG-program omfatter lige fra Fiat Panda med den stærke TwinAir turbomotor samt den nye rummelige Fiat 500L til hele varebilsprogrammet - lige fra den praktiske  Punto Van til den store Ducato. Fiat Professional tilbyder det bredeste udvalg af CNG-varebiler på markedet. Inden længe vil Fiat præsentere udvalg og priser, men allerede nu forventer man hos Fiat Professional eksempelvis at kunne introducere en Punto Van med CNG-motor fra kr. 100.000 ekskl. moms.

Fiat på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat 500 1,2 Eco Lounge Plus Start & Stop 69HK 3d
NYHED
139.990 kr.
Fiat 500
1,2 Eco Lounge Plus Start & Stop 69HK 3d
Køge
-
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat 500C 1,2 Eco Lounge Plus Start & Stop 69HK Cabr.
NYHED
164.990 kr.
Fiat 500C
1,2 Eco Lounge Plus Start & Stop 69HK Cabr.
Køge
-
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Tipo SW 1,6 Multijet Mirror DCT 120HK Stc 6g Aut.
NYHED
244.795 kr.
Fiat Tipo
SW 1,6 Multijet Mirror DCT 120HK Stc 6g Aut.
Odense S
-
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev