Fiat Ulysse som Camper

Fiat Ulysse Camper er den kompromisløse familiebil, der skaber glæde og tryghed såvel i hverdagen som på ferieturen.Som den første MPV er Ulysse netop tildelt de eftertragtede 5 stjerner i EuroNCAP’s crashtest, hvilket vidner om en stærk og gennemtænkt bilkonstruktion med 6 airbags, heraf 2 store gardinairbags, der beskytter de yderste passagerer og føreren.

Som Camper tilbyder Ulysse en unik fleksibilitet til ferieturen med fire sovepladser og hightech køkkensektion – forarbejdet i 100% rustfri stål. Køkkensektionen, der er superkompakt, er placeret centralt i bilen, så alle kan komme ubesværet til den. Når sektionen ikke anvendes, svinges den op mod forsædet, så den ikke optager unødig visuel eller fysisk plads. Campertaget, der giver ful ståhøjde er forarbejdet i 100% aluminium. Ulysse Camper tilbyder som standard 5 separate pladser, men kan leveres med bænkesæde bagerst, så der er plads til 6 personer.

Med to brede skydedøre og en stor bagklap er adgangsforholdene suveræne, og på ferieturen giver løftetaget den nødvendige ståhøjde. Ulysse Camper er standard-udsyret med aircondition, der kan opgraderes til Bi-zone klimaanlæg. De separate flytbare sæder giver fremragende siddekomfort, der flot matcher Ulysses lave støjniveau.

Udstyrsniveauet på Ulysse Camper er i øvrigt identisk med Ulysse MPV, hvilket betyder at de samme muligheder for bestilling af ekstraudstyr er tilstede. Active omfætter bl.a. aircondition, el-betjente sidespejle m/varme, el-betjente sideruder og radio/cd-spiller med 8 højtalere. Emotion-versionen har derudover bl.a. bi-zone klimaanlæg, elektriske skydedøre, el-betjente sammenklappelige sidespejle, navigationssystem og ESP m/ASR og MSR som standardudstyr.

MOTORER OG PRISER
2.0 16v - 136 hk- 185 km/t -11km/l kr. 333.998,- ekskl. lev.
2.0 JTD 16v Common Rail - 109 hk - 174 km/t - 14,3 km/l kr. 358.998,-
2.2 JTD 16v Commno Rail - 138 hk - 182 km/t - 13,5 km/l. kr. 390.998,-